Search
Sambata 4 Iulie 2020
  • :
  • :

Mercedes a vândut cinci camioane Axor și Actros

Mercedes-Benz-Trucks-si-MedMercedes-Benz România continuă parteneriatul cu Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, prin completarea flotei companiei farmaceutice cu cinci camioane Axor și Actros. Această achiziție importantă vine după livrarea a 145 de autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz Sprinter. Mai mult, Mediplus a optat pentru servicii complete de întreținere și reparații pentru întreaga flotă, prin pachetul de service Excellent, furnizat de Mercedes-Benz România.

Activitatea Mediplus se întinde pe toată suprafața României, compania operând 11 depozite și o locație de cross-docking. Mediplus argumentează achiziționarea propriei flote de camioane, în defavoarea externalizării serviciilor de logistică, pentru eficientizarea distribuției naționale de volume mari de marfă. Cu cele cinci camioane Mercedes-Benz, Mediplus va transporta medicamente și produse cosmetice.

Camioanele sunt complet echipate cu instalații de menținere și monitorizare a temperaturii (15-25° sau 2-8°).

Actros, desemnat “Camionul Eco al Anului 2013”, este ideal pentru transportul pe distanțe lungi. Ca răspuns la cerințele tot mai ridicate privind confortul, accesibilitatea, dinamica manevrabilității și diversificarea portofoliului, noul Actros a fost dezvoltat de la zero și răspunde normelor Euro VI, reducând în același timp consumul de combustibil la un nivel cu adevărat sesizabil pentru bugetele clienților.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *