Search
Miercuri 28 Iulie 2021
  • :
  • :

NNDKP, asistență pentru BCR în tranzacția privind Bucharest Financial Plaza

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a acordat asistență juridică Băncii Comerciale Române (BCR) în tranzacția privind transferul de proprietate asupra clădirii Bucharest Financial Plaza, fostul sediu al companiei din Calea Victoriei, către Immofinanz, unul dintre cele mai importante grupuri imobiliare din Europa Centrală și de Est.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Vlad Tănase, Partener în cadrul practicii de Drept Imobiliar a firmei.

Bucharest Financial Plaza este amplasată în apropierea kilometrului 0 al Bucureștiului. Se întinde pe o suprafață de 26.300 metri pătrați GLA și beneficiază de cel mai mare atrium iluminat natural din oraș. Clădirea este una reprezentativă pentru București, fiindu-i atribuit un rol important în dezvoltarea urbană recentă a capitalei.

Suntem încântați că am avut ocazia să asistăm echipa BCR în semnarea transferului de proprietate a Bucharest Financial Plaza, o tranzacție care poate reprezenta intrarea într-o nouă etapă de evoluție urbană a acestei clădiri. Mulțumim BCR pentru încrederea acordată și pentru colaborarea excelentă de-a lungul întregului proiect.

 Vlad Tănase, NNDKP

Practica NNDKP de Drept Imobiliar a asistat de-a lungul timpului corporații și antreprenori în tranzacții complexe și inovatoare în domeniu, fiind implicata in ultimii 10 ani in  proiecte imobiliare estimate la peste 3,8 miliarde euro. Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

La rândul său, societatea de avocatură PeliPartners a asistat fondul austriac Immofinanz în această tranzacție, prin care una dintre subsidiarele locale ale Immofinanz a preluat clădirea Bucharest Financial Plaza de la BCR, pentru un preț de achiziție de aproximativ 36 milioane de euro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *