Search
Joi 23 Septembrie 2021
  • :
  • :

Pavel, Mărgărit și Asociații – în topul celor mai bune societăți de avocatură din România, potrivit IFLR1000 (2020-2021)

Pentru încă un an consecutiv, Pavel, Mărgărit și Asociații s-a poziționat în topul celor mai bune societăți de avocatură de profil din țară, în cadrul premiilor acordate  de prestigiosul ghid juridic international IFLR 1000 (International Financial Law Review), din Londra, Marea Britanie.

În cadrul premiilor acordate anual de către IFLR 1000, Pavel, Mărgărit și Asociații s-a clasat în topul celor mai apreciate firme de avocatură din România, în cadrul ariei de practică Banking and Finance. Totodată, Radu Pavel, Avocatul Coordonator, a primit distincția pentru Highly regarded lawyer pentru mandatele din cadrul ariilor de practică Banking and Finance și Restructuring and Insolvency din sectorul industrial de Real Estate.

“A fost un an cu foarte multe provocări, atât din cauza schimbării de paradigmă din mediul de afaceri impusă de Covid-19 cât și din prisma proiectelor pe care le-am asistat. Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit asistență în tranzacții bancare și proiecte de finanțare transfrontaliere, unor important companii din sectorul energetic și imobiliar. Suntem foarte mulțumiți de performanța avocaților noștri specializați și de capacitatea acestora de a se adapta oricărei situații sau chestiuni de drept”, spune Avocatul Coordonator Radu Pavel (foto). În plus, adaugă acesta, “vrem să îi asigurăm pe clienții noștri că suntem alături de ei și că avem soluții inovative pentru orice fel de provocare juridică cu care se confruntă”.

Cu peste 15 ani de experiență, Avocatul Coordonator Radu Pavel a fost implicat în numeroase proiecte financiar-bancare, de la finanțarea proiectelor și achizițiilor, restructurarea datoriilor, refinanțare, achiziționarea de active aflate în dificultate și portofolii de credite neperformante, tranzacții de capitaluri proprii, finanțare intragrup, pachet de garanții care include ipoteci, garanții, due diligence  până la structurarea întregii tranzacții.

Anual, ghidul juridic londonez IFLR 1000 întocmește un clasament al firmelor de avocatură din peste 120 de jurisdicții, rankingurile fiind determinate în funcție de complexitatea mandatelor.

*****

Pavel, Mărgărit și Asociații este o societate tânără, inovativă și dinamică, pregătită să furnizeze servicii juridice de cea mai înaltă calitate. În pas cu tendințele din piață, avocații noștrii au un cadru variat de cunoștințe juridice și comerciale, sunt integri și înteleg nevoile clienților, rezultatele fiind unele de excepție.

Cu un vast portofoliu de clienți provenind din diferite linii de business, Pavel, Mărgărit și Asociații și-a câștigat recunoașterea internațională, fiind listați în ghiduri de referință juridică precum Legal 500 (Restructuring and Insolvency, Real Estate and Construction), International Financial Law Review (IFLR) (Banking and Finance) și Global Law Experts (Dispute Resolution).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *