Search
Miercuri 28 Iulie 2021
  • :
  • :

Andreea Toma de la Leroy si Asociatii, în topul global IFLR 1000

Andreea Toma, Partener Leroy si Asociatii, se află în topul global IFLR 1000 al celor mai buni profesioniști ai dreptului 2021.

Women Leaders este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente la nivel internațional, alcătuind anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicțiile importante, cercetarea fiind axată pe expertiza din domeniile serviciilor financiare și a fuziunilor și achizițiilor.

Echipa de cercetare a examinat prezentările culese de la câteva mii de firme, a realizat sute de interviuri cu parteneri din aceste firme și a analizat alte mii de referințe pentru a decide care avocați ar trebui evidențiați în ediția 2020 a IFLR1000 Women Leaders.

Din România, în acest top au intrat Andreea Toma, Leroy si Asociaţii si alte saisprezece partenere din cadrul CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, Reff si Asociatii, Clifford Chance Badea, NNDKP, Suciu Popa, Mușat & Asociații.

Andreea are o experiență tranzacțională bogată, un track record absolut impresionant, fiind apreciată de către clienți și colegi pentru calitatea consultanței și a serviciilor oferite!

Reprezentanții IFLR

IFLR1000 efectuează cercetări anuale luând în evidență avocații și firmele care lucrează în domeniile de cercetare ale organizației. Echipele de cercetare ale IFLR1000 din Hong Kong, Londra, New York și Sofia analizează mii de lucrări de cercetare, desfășoară mii de interviuri cu parteneri de firme de avocatură și sondează zeci de mii de clienți pentru a identifica femeile cu care demonstrează calități de lider.

“Considerăm că toate femeile avocat de profesie, care lucrează în domeniile noastre de cercetare sunt femei lider. Firmele care participă la cercetarea noastră pot nominaliza persoane fizice, iar avocații individuali se pot nominaliza pe ei înșiși, în cadrul sondajului”, se arată într-un comunicat publicat de IFLR.

“Femeile lideri incluse în IFLR1000 sunt cele mai proeminente avocate de sex feminin care lucrează în domeniile de drept pe care le cercetăm (tranzacții financiare și corporative și contracte, licențe și proiecte de reglementare) în jurisdicțiile lor. Acesta este un grup de elită de avocați cu reputație remarcabilă pe piețele lor, care fie au experiență în lucrul la tranzacții complexe, fie care au reușit să dețină roluri de conducere la firmele lor sau la practicile lor”, menționează comunicatul citat.

IFLR1000 Women Leaders 2021 – Europe, Middle East and Africa
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *