Search
Joi 21 Noiembrie 2019
  • :
  • :

PeliFilip promovează doi avocați în poziția de senior associate

Mirona Apostu și Mihaela Ispas au fost promovate, începând cu data de 1 august, în poziția de senior associate în cadrul firmei de avocatură PeliFilip. Astfel, în prezent, echipa PeliFilip cuprinde 17 senior associates.

“Ne bucurăm că echipa noastră de seniori se extinde permanent, fiecare promovare reprezentând o nouă confirmare a rezultatelor pe care colegii noștri le obțin în proiectele în care se implică. Avem, în momentul de față, una dintre echipele cu cel mai mare grad de senioritate din piață și ne propunem să o creștem în continuare organic, investind în tinerii din cadrul PeliFilip și recrutând absolvenți cu potențial, care să se dezvolte în echipa noastră”, a declarat Francisc Peli, managing partner al PeliFilip.

mironaMirona Apostu (foto) este specializată în real estate și în domeniul financiar – bancar. Ea a fost implicată în tranzacții complexe care includ achiziții imobiliare în România, investigații due diligence, redactarea și negocierea contractelor de închiriere, dezvoltarea și finanțarea de proiecte de real estate. De asemenea, are expertiză în dezvoltarea și achiziția de ferme eoliene, printre cele mai recente proiecte la care a participat numărându-se și asistarea unui important dezvoltator local în dezvoltarea și vânzarea parțială anticipată a unui centru comercial.

michaMihaela Ispas (foto) s-a alăturat PeliFilip în urmă cu aproape patru ani, principalele arii de expertiză în care activează fiind corporate, fuziuni și achiziții, energie și resurse naturale. Mihaela are, de asemenea, experiență în telecomunicații, asigurări, piețe de capital și probleme de reglementare. Printre proiectele recente pe care le-a coordonat se numără asistarea cumpărătorului în privatizarea Cupru Min S.A, inclusiv realizarea analizei de due diligence și pregătirea documentației de atribuire; consilierea unei companii germane în achiziționarea unei ferme eoliene sau asistarea unui potențial investitor – participant joint-venture – în etapa studiului de fezabilitate cu privire la cerințele de autorizare pentru funcționarea și dezvoltarea unităților 3 și 4 ale centralei nucleare de la Cernavodă.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *