Search
Miercuri 24 Iulie 2019
  • :
  • :

Romtelecom și Cosmote oferă servicii telecom pentru Bancpost

Romtelecom va livra pentru Bancpost, pentru următorii 2 ani, servicii de date VPN MPLS bazate pe fibră optică și telefonie IP integrată, dar și servicii de voce și date mobile oferite de către partenerul său, Cosmote Romania.

Ovidiu_Ghiman-Director-ExecCa rezultat al unei licitații începute anul acesta, Romtelecom a devenit unicul furnizor de servicii telecom al băncii, completând serviciile deja oferite cu o soluție unificată ce cuprinde următoarele: comunicații electronice (rețea VPN cu peste 800 puncte de prezență, cu viteze garantate de peste 10Mbps), telefonie IP (IPTEL integrate cu serviciul SIP Trunk, pentru peste 4000 de telefoane IP cu numere non-geografice). Mai mult, Cosmote România va oferi servicii de telefonie mobilă și date pe telefoanele mobile.

Contractul curent consolidează parteneriatul dintre Romtelecom și Bancpost, început în 2006, când serviciile livrate erau Managed Office Automation (mentenanță pentru calculatoarele portabile, cât și cele de tip desktop) și Fax Server (migrarea de la liniile de fax clasice TDM la soluția de fax server IP). Tot în 2013, Romtelecom a început să livreze către Bancpost echipamente Managed Core Equipment – servere, echipamente de stocare, și mentenanță pentru întreaga infrastructură de rețea a Bancpost, inclusiv echipamentele pe care se bazeaza sistemul bancar de bază. “Propunerea noastră personalizată a generat o rețea de date și voce unificată – atât fixă, cât și mobilă – creată pentru a se potrivi perfect cu rigorile Bancpost. Ne bucurăm că am reușit să ne susținem clientul în obținerea unor reduceri de costuri semnificative în ceea ce privește serviciile telecom.

Efortul nostru permanent de a analiza și răspunde nevoilor fiecărei companii pentru a propune cele mai potrivite soluții continuă să dea rezultate. Pentru noi, acest contract reprezintă încă o dovadă a poziției noastre de lider pe piața de servicii IT&C pentru segmentul de afaceri,” declară Ovidiu Ghiman (foto), Director Executiv Comercial Segment Business, Romtelecom & COSMOTE România.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *