Search
Joi 28 Mai 2020
  • :
  • :

SIVECO România, în finala European Business Awards 2013/2014

2013-07-25EBA_National_ChamSIVECO va reprezenta România în calitate de Campion Național în finala competiției European Business Awards 2013/2014 și va concura pentru mult râvnitul „Ruban d’Honneur”.

Cele trei criterii esențiale pe care se bazează European Business Awards sunt succesul, inovația și etica în afaceri pe care firmele selectate au reușit să le demonstreze într-un an de business

“Suntem foarte mândri că vom putea reprezenta România la nivel european și anul acesta, fiind astfel recunoscuți un campion în afaceri. Această performanță probează nu numai valoarea intrinsecă a proiectelor noastre, ci și sustenabilitatea strategiei noastre pe termen lung. Participăm la European Business Awards din 2008 și în fiecare an am obținut rezultate constant pozitive în această competiție a celor mai dinamice companii din Europa”, a declarat Irina Socol, Președinte și Director General SIVECO Romania.

European Business Awards urmărește creșterea prestigiului și demonstrarea progresului companiilor care excelează în soluții inovatoare, o abordare responsabilă a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului.

„În ultimii 7 ani am primit aplicații realizate la standarde foarte ridicate, din partea multor companii preocupate și pasionate de business-ul pe care îl desfășoară. Dintre acestea, foarte puține reușesc să fie selectate în fiecare an în procesul de reprezentare a țării lor în etapele finale ale competiției la nivel european, concurând alături de cele mai performante companii. A fi selectat drept Campion Național este o distincție excepțională și felicităm toate companiile care au reușit această performanță, prin promovarea excelenței în afaceri, a exemplelor de bună practică și inovației”, a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

În 2013, SIVECO Romania a primit cel de-al treilea său titlu Ruban d’Honneur în cadrul competiției European Business Awards – ediția 2012, fiind apreciată drept una dintre cele mai de succes companii din comunitatea de afaceri europeană. Anul acesta este al șaselea an consecutiv în care compania a fost selectată în finala prestigioasei competiții, o performanță care demonstrează valoarea echipei SIVECO și competitivitatea proiectelor companiei la nivel european.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *