Search
Marti 22 Octombrie 2019
  • :
  • :

Ernst & Young a primit pentru a 14-a oară premiul MAKE (Most Admired Knowledge Enterprise)

Ernst & Young a primit pentru a 14-a oară premiul pentru cea mai admirată organizație bazată pe cunoaștere, în cadrul programului global de monitorizare și cercetare MAKE – Most Admired Knowledge Enterprise. Câștigătorii din 2012 au fost selectați de către un panel format din executivi de top din Global Fortune 500 și experți recunoscuți internațional din domeniul managementului cunoașterii și al dezvoltării capitalului intelectual.

Organizațiile selectate au fost evaluate, conform criteriilor MAKE, în funcție de opt indicatori cheie de performanță în domeniul cunoașterii, reprezentând tot atâtea pârghii pentru dezvoltarea avantajului competitiv și creșterea capitalului intelectual:
1. Crearea unei culturi organizaționale bazate pe cunoaștere
2. Dezvoltarea de personal interesat de cunoaștere prin leadership-ul managerilor seniori
3. Inovare
4. Maximizarea capitalului intelectual al organizației
5. Crearea unui mediu colaborativ bazat pe schimbul de cunoștințe
6. Crearea unei organizații axate pe învățare
7. Livrarea de valoare pe baza cunoașterii clienților/stakeholderilor
8. Transformarea cunoașterii din cadrul organizației în valoare adăugată pentru acționari/stakeholderi

Ernst & Young a primit această recunoaștere pentru crearea unui mediu bazat pe schimbul de cunoștințe la nivelul întregii organizații și pentru dezvoltarea de personal interesat de cunoaștere prin leadership-ul managerilor seniori.

“Suntem mândri că eforturile noastre de a crea un mediu bazat pe cunoaștere, în întreaga noastră organizație la nivel global, au primit din nou recunoașterea MAKE. Vom continua să investim în dezvoltarea de instrumente, de procese și de resurse care să faciliteze schimburile de cunoștințe între membrii echipelor noastre, conectivitatea și interacțiunea lor, pentru a le putea oferi servicii profesionale la cele mai înalte standarde de calitate clienților noștri”, a subliniat Jeff Green, Global Chief Knowledge Officer Ernst & Young.
De la începutul programului de monitorizare și cercetare MAKE, în 1998, un număr total de 169 de organizații au fost nominalizate ca finaliste Global MAKE. Dintre acestea, doar 57 de organizații au fost desemnate drept câștigătoare ale premiului Global.

Ernst & Young este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajați în 700 de birouri din 140 de țări și venituri de aproximativ 24,4 miliarde dolari în anul 2012.
În România, Ernst & Young este unul dintre liderii de pe piața serviciilor profesionale încă de la înființare, în anul 1992. Cei peste 500 angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, fiscalitate, asistență în tranzacții și servicii de asistență în afaceri către companii multinaționale și locale. Ernst & Young are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *