Search
Duminica 25 August 2019
  • :
  • :

Sika România investește într-un centru de competențe la Brașov

Ileana-Nicolae,-Director-GeSika România, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de materiale chimice pentru construcții, investește într-un centru de competențe la Brașov. Acesta va deveni funcțional începând din 2014 și va dispune de laboratoare specifice, ce vor deservi atât piața din România, cât și pe cele din Europa Centrală și de Est.

„Centrul de competențe în materiale de construcții este situat în apropierea sediului central și a fabricii din Brașov și se întinde pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați. Pentru achiziția clădirii, dar și pentru echipamentele necesare, am alocat investiții susținute din fonduri proprii”, a declarat Ileana Nicolae (foto), Director General al Sika România.

În cadrul acestui centru vor fi amenajate laboratoare în care vor fi dezvoltate și testate produse, cât și aplicări cu întreaga gamă de soluții Sika existentă pe piața locală.

Centrul va include și săli de conferințe dotate la cele mai înalte standarde în cadrul cărora atât angajații Sika, cât și angajații clienților vor putea lua parte la training-uri speciale în care vor putea afla cum trebuie aplicate soluțiile. Acesta va încorpora și centrul de competențe pentru fațade inaugurat încă din 2011, care deservește subsidiarele Sika din Europa Centrală și de Est.

Centrul este cea de-a doua investiție realizată de Sika pe plan local de la începutul acestui an. Astfel, în luna martie, compania a achiziționat o hală și echipamente de la compania Deutek, urmând ca pe baza acestei infrastructuri să inaugureze, în această toamnă, o fabrică de mortare uscate.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *