Search
Miercuri 19 Iunie 2024
  • :
  • :

Echipa Leroy și Asociații a asistat compania Tereos într-o tranzacție importantă pentru industria zahărului din România

Echipa de M&A a firmei de avocatură Leroy și Asociații a asistat Tereos, unul dintre cei mai mari producători de zahăr din lume, în preluarea fabricii sale de zahăr din Luduș, România, de către Mihaela Neagu şi Mihail-Daniel Matache, doi investitori independenți români din sectorul de agri-food din România.

Bruno Leroy  (Founding Partner) și Andreea Toma  (Partner), au condus echipa Leroy și Asociații care a oferit asistență juridică firmei Tereos. Echipa i-a inclus și pe avocații Adriana Spătaru (Senior Associat), Roxana Palade și Mihnea Orjan (Associates).

“Suntem încântați să anunțam finalizarea unei tranzacții care ne-a oferit oportunitatea de a acorda asistență juridică societății Tereos. Suntem onorați că Tereos a ales din nou serviciile juridice oferite de Leroy și Asociații.

Această tranzacție a fost gestionată de echipa noastră experimentată de avocați specializați în M&A, care a demonstrat încă o dată capacitatea de a găsi soluții în mod prompt și de a avansa negocierile, livrănd astfel rezultatele dorite într-un mod eficient”, a spus Bruno Leroy, Partener Fondator Leroy și Asociații.

Despre Leroy și Asociații

Leroy și Asociații este o firmă de avocatură independentă, care de 25 de ani oferă servicii de asistență și reprezentare juridică în toate ariile dreptului afacerilor în România.

Casă de avocatură are o echipă de 20 de avocați cu abilități juridice de primă clasă și cunoștințe profunde cu privire la piața din România. Leroy și Asociații a câștigat recunoaștere națională și internațională prin contribuția sa la unele dintre cele mai importante proiecte de investiții și tranzacții din România.

Practică de M&A din cadrul Leroy și Asociații este recunoscută de directoare juridice internaționale, precum Chambers, Legal 500 și IFLR 1000.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *