Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Hit Play, primul show muzical 100% digital din România

Hit Play, primul show muzical 100% digital din România, va fi lansat de Vodafone. „Olivia Addams, Speak și Marius Moga sunt jurații acestui show și, împreună cu gazdă, Emma Ștefan, pornesc într-o călătorie antrenantă pentru a descoperi în mediul digital următorul star din România, care va fi recompensat cu o piesă compusă și produsă de Marius Moga, dar și cu 25.000 de euro”, se arată într-un comunicat publicat de operatorul telecom.

Compania va susține, totodată, realizarea clipului muzical și promovarea acestuia. Orice persoană care are cel puțîn 14 ani împliniți este binevenită să participe la competiție prin încărcarea unei audiții video pe Instagram folosind #HitPlayVodafone, informează comunicatul citat.

La Vodafone, ne urmăm misiunea de a construi o societate digitală și incluzivă. Prin utilizarea tehnologiei și a creativității noastre, deschidem o nouă cale în ceea ce privește divertismentul. Prin lansarea Hit Play, punem de la dispoziție o scenă digitală pentru orice pasionat de muzică care vrea să se afirme și să își urmeze visul. Va invit să fiți parte din acest show original și să descoperim împreună viitorul mare cântăreț din România ales de votul publicului.

Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România

După trei săptămâni de înscrieri, vor urma două săptămâni de preselecții pe parcursul cărora jurații vor face o prima selecție a celor mai bune înregistrări. Ulterior, publicul va avea șans de a vota participanții favoriți în următoarele etape: audiții live pe Instagram, provocările digitale și marea finală. Toate aceste etape vor pune la încercare abilitățile muzicale ale concurenților, dar și prezența scenică.

Marea finală este programată pentru această toamnă și va fi transmisă live pe hitplay.vodafone.ro. Cei mai buni trei concurenți se vor lupta pentru votul publicului și pentru marele premiu: 25.000 de euro și o melodie produsă și compusă de Marius Moga.

Show-ul va fi transmis pe Instagram și în fiecare vineri publicul va avea oportunitatea de a vota cântărețul favorit pe site-ul menționat. În fiecare duminică, oamenii sunt invitați să urmărească videoclipurile live de pe Instagram în care vor fi anunțați concurenții care vor merge mai departe în competiție.