Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Peter Latos, noul lider al departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România

Peter Latos preia conducerea departamentelor de Consultanță și Strategie și Tranzacții ale EY România, începând cu luna iulie 2021.

Consultant pe zona de fuziuni și achiziții (M&A), Peter Latos are peste 20 de ani de experiență în consilierea clienților în tranzacții în diferite zone geografice precum: Marea Britanie, Brazilia, Rusia și, mai recent, Ucraina. Cu experiență în mai multe sectoare, inclusiv în domeniul energiei, tehnologiei și mass-mediei, precum și al bunurilor de larg consum, Peter Latos a activat în conducerea de echipe multidisciplinare și în coordonarea de proiecte importante legate de transformarea de business.

Peter va contribui la consolidarea poziției noastre de lider în piața serviciilor profesionale din România prin intermediul unei abordări coordonate și centrate pe client, integrând tehnologia și expertiza multisectorială, care să răspundă provocărilor strategice ale clienților noștri.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova

Peter Latos a condus cu succes o companie de consultanță și tranzacții în Europa Centrală și de Est, lansând mai multe linii de servicii și dublând echipa în trei ani. În cadrul acelei companii, a lansat practica de analiză a datelor în Rusia și a implementat alianța globală a firmei cu Microsoft în Rusia și Ucraina.

Peter Latos este membru al Asociației Experților Contabili Autorizați, este licențiat în afaceri internaționale la Universitatea din Edinburgh și deține o diplomă de Master în Administrarea Afacerilor la Ecole Nationale des Ponts et Chaussées School of International Management din Paris, cu specializarea în management strategic avansat și fuziuni și achiziții.

EY este o firmă de servicii profesionale cu 298.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de dolariîn anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Prezentă în România din anul 1992, compania are peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. EY operează birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *