Search
Vineri 14 Iunie 2024
  • :
  • :

Andreea Toma de la Leroy și Asociații, al treilea an consecutiv în topul IFLR Women Leaders

Andreea Toma, Partener @ Leroy si Asociatii, este prezentă pentru al treilea an consecutiv în topul global al celor mai buni profesioniști ai dreptului – Women Leaders  2022, întocmit de IFLR 1000.

Women Leaders este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente la nivel internațional, alcătuind anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicțiile importante, cercetarea fiind axată pe expertiza din domeniile serviciilor financiare și a fuziunilor și achizițiilor.

Andreea are o experiență tranzacțională bogată, un track record absolut impresionant, fiind apreciată de către clienți și colegi pentru calitatea consultanței și a serviciilor oferite!

IFLR

Din România, în acest top au intrat Andreea Toma, Leroy si Asociaţii si alte douăzeci și cinci de partenere din cadrul a unsprezece firme de avocatură.

Echipa de cercetare a examinat prezentările primite de la câteva mii de firme, a realizat sute de interviuri cu parteneri din aceste firme și a analizat alte mii de referințe pentru a decide care sunt avocații evidențiați în ediția 2022 a IFLR1000 Women Leaders.

Sursa: https://iflr1000.com/Stub/WomenLeadersRomania