Search
Duminica 9 Iunie 2024
  • :
  • :

Dentons, consultanță pentru BRD și Raiffeisen la emisiunea de obligațiuni municipale

Dentons a anunțat că a oferit consultanță consorțiului de intermediere format din BRD – Groupe Société Générale și Raiffeisen Bank Romania în cadrul plasamentului privat al emisiunii de obligațiuni municipale cu o valoare totală nominală de 555 milioane de lei (aproximativ 110 milioane de euro).

“Vorbim de o emisiune de obligațiuni crucială a municipalității care aduce un plus de calm investitorilor și demonstrează reziliența pieței de obligațiuni din România”, a declarat Perry V Zizzi, partener coordonator al companiei de avocatură. El a mai spus că această tranzacție “subliniază angajamentul continuu al Dentons de a sprijini dezvoltarea piețelor de capital”.

Tranzacția a fost coordonată de Loredana Chitu, partener al practicii de Piețe de Capital, asistată de Stefi Ionescu (asociat senior) și Alin Roca (asociat).

 

Am avut privilegiul de a lua parte la o nouă tranzacție de referință pe piața de capital și de a fi martoră la modul în care profesionalismul și dedicarea acestor două bănci, împreună cu eforturile impresionante ale echipei emitentului, au avut ca rezultat încheierea cu succes a emisiunii și plasamentului de obligațiuni în condiții complexe, într-un termen foarte scurt și prin stabilirea mai multor premiere juridice. Echipa Dentons continuă să fie implicată în tranzacții de top și de mare valoare pe piețele de capital, atât debt cât și equity, demonstrând capacitățile și resursele practicii noastre din București de a oferi consultanță complexă pe partea emitenților și a intermediarilor.

Loredana Chitu

Potrivit comunicatului propriu, Dentons numără 20.000 de profesioniști, în mai mult de 200 de birouri din peste 80 de țări, și „poate oferi ajutorul pentru a creștea protejaa opera și a finanța afacerile dumneavoastră. Prin abordarea policentrică și orientarea spre soluții, împreună cu angajamentul față de incluziune, diversitate, echitate și ESG”.