Search
Sambata 20 Iulie 2024
  • :
  • :

Filip & Company asistă Grupul Țiriac la vânzarea Premium Leasing

Firma de avocatură Filip & Company a anunțat că asistă Grupul Țiriac în vânzarea companiei Țiriac Operating Lease (Premium Leasing SRL) către Autonom Services SA. Tranzacția, semnată marți, 25 ianuarie, este în continuare condiționată de obținerea aprobării autorității de concurență.

Echipa Filip & Company, coordonată de Cristina Filip, i-a inclus pe Andrei Konya, George Trantea, Georgeta Gavriloiu, Diana Gavra, Larisa Jurca, Lavinia Cazacu, Rareș Crîșmaru, Andreea Dinu, Andreea Călin și Andrea Panțîru.

Grupul Autonom a fost asistat în această tranzacție de către Taxhouse și RTPR.

Începutul acestui an rămâne efervescent în piața de fuziuni și achiziții și, observând de aproape manifestările puternice de încredere și consecvență venind dinspre mediul de afaceri, nu putem decât să ne dorim ca ele să fie reproduse și în alte aspecte ale realității noastre. Există un timp pentru a transfera și reinvesti și un timp pentru a achiziționa și consolida, în fiecare caz valoare, și există claritate în decizie și execuție, așa am putea rezuma public povestea procesului prin care Grupul Țiriac și Grupul Autonom s-au întâlnit în această tranzacție. Prețuim și ne face deosebită plăcere să fim din nou alături de Grupul Țiriac, de această dată în pregătirea și derularea acestui proces tranzacțional.

Cristina Filip, managing partener Filip & Company

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea companiei de avocatură. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Avocații companiei sunt specializaţi în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.