Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

Alexandrion Group lansează Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor  de băuturi spirtoase și vinuri  din România, lansează Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir, un vinars rafinat și complex, maturat ȋn butoaie de stejar, la Distileriile Alexandrion Saber 1789.

„Brâncoveanu Vinars, un brand premium ȋn portofoliul Alexandrion Group, lider ȋn categoria pe care o reprezintă, premiat la cele mai prestigioase competiţii internaționale, își extinde gama cu o ediție limitată, exclusivă, extra-maturată”, se arată într-un comunicat al companiei. „Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir a fost creat pentru a onora valorile culturii române, prin intermediul unei băuturi care să reflecte excelenţa și unicitatea celor care reușesc să devină repere ȋn diverse arii culturale”, menționează comunicatul citat.

Această ediţie îi este dedicată și poartă numele maestrului Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai mari muzicieni români ai tuturor timpurilor, compozitor și autor a peste trei sute de lucrări instrumentale, simfonice și nu numai, care, prin pasiune și virtuozitatea sa a devenit un simbol mondial al muzicii interpretate la nai.

Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir este lansat pentru a celebra aniversarea celor 80 de ani de viaţă ai maestrului Gheorghe Zamfir, care semnează această colecție exclusivă, amplificandu-i valoarea și nobleţea și imprimându-i o parte din energia creatoare imensă pe care o emană.

Noul Brâncoveanu XO – Ediție Limitată Gheorghe Zamfir are o distribuţie limitată, fiind disponibil prin intermediul magazinului online Alexandrion Group – www.iconicdrinks.ro/shop, în rețelele naționale de hypermarket-uri și în magazinele de specialitate.

Alexandrion Group are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la Distileriile Alexandrion Saber 1789. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe Saber Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante, produse de Crama The Iconic Estate.