Search
Miercuri 22 Mai 2024
  • :
  • :

Iulia Bratu este noul Partener Asociat al EY România

EY România continuă investiţiile în practica de consultanţă financiară și o numește pe Iulia Bratu (foto) Partener Asociat în cadrul departamentului de Strategie și Tranzacții, informează un comunicat al companiei.

Iulia Bratu va coordona practica Lead Advisory, cu atribuţii în zona de consultanță pentru fuziuni şi achiziţii, precum şi pentru atragerea de capital şi finanţări.

Iulia Bratu are peste 17 ani de experiență în domeniul financiar şi în cel de consultanță, atât în zona serviciilor profesionale, cât şi în investment banking.

România reprezintă o destinaţie atractivă pentru investitori, atât locali, cât şi străini, cu un potențial de dezvoltare bine fundamentat, sănătos și solid, susținut în special prin dinamica pozitivă și pe termen lung a afacerilor antreprenoriale româneşti. Prin numirea Iuliei Bratu, EY îşi consolidează competenţele în materie de consultanţă în toate etapele ciclului de viaţă al tranzacţiei, concentrându-se pe nevoile clienților şi pe calitatea asistenţei oferite.

Peter Latos, Liderul departamentelor de Consultanţă, Strategie și Tranzacții, EY România

EY este o firmă de servicii profesionale cu 298.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Cu peste 800 de angajați în România și Republica Moldova, compania furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, strategi și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale.