Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Țuca Zbârcea & Asociații deține cei mai mulți avocați recomandați în topurile IFLR 1000

Compania românească de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații deține cel mai mare număr de avocați recomandați în topurile IFLR 1000. Clasamentele finale ale directorului britanic din ediția 2020-2021 evidențiază activitatea a 150 de avocați din 38 de firme din România.

Țuca Zbârcea & Asociații a obținut clasamente de rangul 1 în trei domenii de activitate supuse analizei: Financiar/Bancar, Fuziuni/Achiziții și Project Development și de rangul 2 în ceea ce privește Piețe de Capital, se arată într-un comunicat al companiei.

În plus, 16 avocați din cadrul firmei au fost apreciați pentru activitatea lor profesională, reprezentând numărul cel mai mare de recomandări individuale din cadrul unei societăți de avocați din România.

În general, Țuca Zbârcea & Asociații a primit aprecieri în toate domeniile de practică, clienții punctând dedicarea, profesionalismul, experiența avocaților firmei, precum și faptul că oferă servicii cu reală valoare-adăugată.

Astfel, unul dintre clienții companiei consideră: „În ceea ce privește expertiza în Finanțări, această firmă este una de top. Opiniile juridice sunt bine documentate, conținând evaluări exacte ale riscurilor potențiale. Sunt recunoscuți ca fiind niște avocați excelenți în domeniul bancar și financiar: lucrează în atâtea proiecte de finanțare, încât știu exact care sunt așteptările creditorilor, cât și împrumutaților.”

Legat de practica în aria Fuziuni și achiziții, un alt client mărturisește: „Echipa este bine organizată și oferă servicii eficiente, centrate pe client. În fapt, toți avocații firmei, specializați în M&A, sunt extraordinar de perspicace și pot fi abordați cu multă ușurință.”

Nu în ultimul rând, pentru un alt client, firma „se numără printre cele mai bune în domeniul Capital markets din piață, inclusiv pentru tranzacții de tip debt, cât și equity. Avocații echipei dețin o bună cunoaștere a aspectelor tehnice specifice acestui sector și au dobândit experiență în proiecte dintre cele mai diverse. De asemenea, sunt foarte buni în ceea ce privește aspectele de reglementare aplicabile piețelor de capital.”

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internațional, clasamentele directorului britanic reprezentând o fină analiză a performanțelor consultanților din domeniul financiar și corporate din peste 120 de jurisdicții.

Mai multe detalii, pe site-ul IFLR 1000