Search
Joi 20 Iunie 2024
  • :
  • :

PwC România, consultanță pentru Abris Capital la achiziționarea Dentstore

O echipă de specialiști în tranzacții ai PwC România a acordat, potrivit unui comunicat al firmei, consultanță financiară și fiscală fondului de investiții Abris Capital Partners în tranzacția de achiziție a distribuitorului de consumabile și echipamente stomatologice Dentstore de la antreprenori români.

Ne bucurăm că am fost alături de echipa Abris Capital și în această tranzacție, prin care a cumpărat o nouă companie antreprenorială în domeniul stomatologic și care îi întărește poziția pe această nișă. Business-urile antreprenoriale românești de succes continuă să fie atractive pentru investitori, anul 2022 începând în forță cu finalizarea mai multor tranzacții în diferite sectoare de activitate.

Cornelia Bumbăcea, Partener Deals, PwC România

PwC România a oferit fondului de investiții Abris Capital servicii de due diligence financiar și fiscal și asistență pe aspecte financiar-contabile și fiscale în această tranzacție.

Echipa PwC a fost formată din Cornelia Bumbăcea, Partener Deals, Andreea Mitiriță, Partener Taxe, Andreea Oprescu, Senior Manager, Roxana Popa, Director, Emilia Danila, Manager, Alin Dumitriu, Senior Associate, Ștefania Chiricu, Senior Associate, Cristina Florea,  Senior Associate, Gabriel Gheorghe, Senior Associate, și Anca Seinea, Associate.

Abris Capital este un fond de tip private equity care investește în companii din Europa Centrală și de Est, în România deținând în prezent patru companii: Pehart, Green Group, GTS Group și Dentotal Protect.

PwC este o rețea de firme prezentă în 156 de țări cu mai mult de 295.000 de profesioniști ce oferă servicii în domeniul consultanței pentru afaceri, auditului și consultanței fiscale.