Search
Joi 20 Ianuarie 2022
  • :
  • :

Verona Cojocaru devine Partener la departamentul de Audit al EY România

Verona Cojocaru preia, începând cu luna iulie 2021, poziția de Partener al EY România în cadrul departamentului de Audit, după cum a anunțat compania de servicii profesionale, într-un comunicat.

Într-o perioadă caracterizată de schimbări profunde, pandemia a accelerat procesul de transformare digitală şi a redefinit modul de operare al companiilor şi relaţiile de muncă în toate domeniile, inclusiv în audit. Tehnologiile implementate în EY în ultimii ani, axate pe analiza şi interpretarea datelor clienţilor, precum şi platformele de lucru ce facilitează conectivitatea echipelor şi a clientilor în mediul virtual securizat, ne-au permis o adaptare rapidă la noile realităţi, putând astfel să răspundem nevoilor clienţilor noştri.

Verona Cojocaru, Partener EY România

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul auditului financiar, din care trei ani petrecuți în cadrul EY, Verona Cojocaru coordonează un portofoliu extins de angajamente de audit pentru companii multinaționale și numeroase societăți deținute de antreprenori români, ce operează în diverse industrii, precum și alte angajamente de asigurare, inclusiv proiecte privind piața de capital.

În afara proiectelor de audit, Verona Cojocaru coordonează procesul de transformare și digitalizare a auditului în România și Moldova și este membru al echipei de coordonare a proiectelor de transformarea digitală în regiunea CESA.

Verona este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Marea Britanie şi al Institutului Auditorilor Interni (IIA, US), expert contabil membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, acreditat de către ASPAAS.

Inovarea şi integrarea tehnologiei în procesul de audit pentru a răspunde nevoilor tot mai complexe ale clientilor nostri în contextul reglementarilor actuale, dar şi aşteptărilor angajaţilor noştri, este o parte esenţială din viziunea noastră strategică, iar Verona va contribui din noul său rol, la realizarea acesteia.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 37,2 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2020. Compania are 800 de angajați din România și Republica Moldova și furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, strategi și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *