Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Refinanțare de 550 mil. euro pentru jocuri de noroc, asistată de Dentons

Firma de avocatură Dentons a asistat un grup de bănci format din Česká Spořitelna, Komerční Banka și UniCredit Bank Republica Cehă și Slovacia în acordarea unei refinanțări complexe, de 550 de milioane de euro, pentru Fortuna Entertainment Group, în Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Croația și Țările de Jos. Anterior, aceeași companie de avocați a asistat și finanțarea inițială, din 2017, precum și actele adiționale ulterioare.

Daniel Hurych, partener specializat în drept financiar-bancar în cadrul biroului Dentons din Praga, a condus echipa multi-jurisdicțională a Dentons, alături de Jan Hrivnák (asociat senior) și Eva Klímová (asociat). Din echipă au mai făcut parte Patricia Gossányiová (counsel), Petra Štrbová (asociat senior) și Richard Marcinčin (asociat) din cadrului biroului din Bratislava; Simona Marin (Partener) și Lawrence Florescu (asociat senior) (care au oferit consiliere în cadrul tranzacției de aspect de drept englez), Oana Ionașcu (counsel) și Isabela Gheorghe (asociat) din cadrul biroului Dentons București; Marcel Janssen (Partener) împreună cu Shivaughn Tets și Daan Overwater (asociați) reprezentând echipa Dentons din Amsterdam; Piotr Nerwiński (partener), Mateusz Krajewski (asociat senior)și Marta Borowska (asociat) din biroul Dentons Varșovia. În plus, în cadrul acestei tranzacții, echipa Dentons a colaborat cu casa de avocatură Šavorić & Partners (membră a Nextlaw Referral Network), care a oferit asistență în cadrul tranzacției în Croația.

Această nouă (re-)finanțare a fost importantă, nu doar prin prisma dimensiunii sale, și implementării cu succes într-un timp foarte scurt, ci pentru că a evidențiat încă o dată punctele forte și conlucrarea foarte strânsă a echipelor noastre din Praga, Bratislava, București, Amsterdam și Varșovia.

Daniel Hurych

Fortuna Entertainment Group N.V. este un operator de pariuri și jocuri de noroc multi-canal. Inițial o companie cehă, Fortuna s-a dezvoltat și a devenit în timp un holding cu peste 6.000 de angajați la nivel global. În prezent, operează pe cinci piețe europene: Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România și Croația.

Dentons cuprinde peste 20.000 de profesioniști, inclusiv 12.000 de avocați în mai mult de 200 de birouri din peste 80 de țări.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *