Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

Ofertă Telekom: internet nelimitat la 6 euro pe lună

Telekom Romania Mobile Communications completează noua ofertă comercială lansată recent cu un serviciu creat pe baza feedback-ului clienților.

Noul serviciu de date mobile este Nelimitat WiFi și pentru 6 euro pe lună, pentru un contract de 24 de luni, oferă internet portabil nelimitat oriunde, oricând, pe orice dispozitiv: smartphone, smart TV, laptop, tabletă. După ce contractați serviciul, trebuie să vă conectați routerul Wi-Fi la o sursă de energie clasică și să începeți navigarea pe internet.

Majoritatea covârșitoare a clienților care participă la sondaje au spus că doresc o soluție de internet instant, pe care să o poată duce oriunde doresc. Acum o au. De asemenea, pentru mulți, o soluție portabilă reprezintă principalul motiv pentru a achiziționa serviciul, pentru că le oferă libertatea de a accesa internetul oriunde, oricând, practic de pe orice dispozitiv.

Andreea Cramer, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile Communications

Oferta de servicii de internet mobil portabil Nelimitat WiFi se adresează atât clienților actuali, cât și celor noi, rezidențiali sau business. Pe perioada contractului, routerele wireless disponibile la alegere, ZTE sau TP-Link, sunt oferite spre închiriere cu o reducere de 100%. În plus, clienții business au la dispoziție un al treilea router în ofertă, TENDA 4G06.

Pașii pentru a utiliza Nelimitat WiFi de la Telekom Mobile sunt: ​​introduceți cartela SIM activată după semnarea contractului, conectați routerul la priză, conectați dispozitivul și sunteți gata să navigați pe internet, așa cum doriți. Simplu și corect, nu-i așa?

Pentru comenzi si detalii accesați www.mobilasacumvrei.ro.