Search
Vineri 28 Ianuarie 2022
  • :
  • :

Claudiu Ghiurluc, promovat ca partener la practica de audit Deloitte România

Claudiu Ghiurluc (foto), un profesionist cu experiență în serviciul clienților și în dezvoltarea echipelor, a fost promovat în rolul de partener în cadrul practicii de audit din cadrul Deloitte România.

„Cu o carieră în servicii profesionale de 18 ani, Claudiu Ghiurluc s-a alăturat echipei Deloitte în 2010 și a deținut până în acest an funcția de director de audit”, se arată într-un comunicat al companiei de servicii profesionale. Potrivit documentului citat, de-a lungul timpului, a fost responsabil de coordonarea echipelor de audit și consultanță dedicate industriei serviciilor financiare și a adus o contribuție substanțială organizației, consolidând practica de audit și asistând numeroși actori cheie din sectorul serviciilor financiare din România în ceea ce privește operațiunile, tranzacțiile și raportarea IFRS. De asemenea, Claudiu este certificat de către Asociația Experților Contabili Autorizați și membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Sunt mândru de realizările lui Claudiu: este un profesionist foarte eficace și un expert exemplar concentrat asupra nevoilor clienților. Pasiunea sa pentru profesie, dedicarea lui în serviciul clienților și în dezvoltarea colegilor contribuie la îndeplinirea angajamentului Deloitte de a produce un impact distinctiv și de durată.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesioniști ai săi.

Promovarea lui Claudiu în practica de audit este o dovadă a angajamentului nostru de a sprijini profesioniștii care dau dovadă de cunoștințe solide și de a le oferi experiențe pline de provocări și oportunități de carieră care să le permită dezvoltarea. Sunt încrezător că rolul lui Claudiu în calitatea de lider va fi unul cheie în ceea ce privește inovarea și consolidarea mediului de lucru participativ la nivel intern și extern și că expertiza sa va consolida capacitățile echipei noastre de audit.

Steve Openshaw, Partener coordonator al practicii de audit, Deloitte România

Deloitte România este o companie de servicii profesionale care oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesioniști
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *