Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Alpha Bank Romania desfășoară, în perioada 8 noiembrie 2021 – 28 februarie 2022, campania “Pachetul Alpha Bank dedicat profesioniștilor” adresată comunității specialiștilor din domeniul juridic.

Avocații, magistrații, notarii, executorii judecătorești, practicienii în insolvență sau consilierii juridici care solicită Alpha PhonePOS beneficiază de 12 luni cu zero comision de administrare pentru oricare dintre pachetele de cont curent Alpha Professional – Start, Upgrade sau Complete, din momentul achiziționării serviciului.

Aplicația Alpha PhonePOS transformă orice dispozitiv mobil cu sistem Android în POS și permite acceptarea plăților cu cardurile de debitsau de credit contactless sau prin intermediul echipamentelor dotate cu tehnologia NFC. Soluția oferă o flexibilitate crescută și este ideală pentru acceptarea plăților contacless comod, rapid și în siguranță, fiind lansată în premiera în Romania de către Alpha Bank.

Pachetele de cont curent Alpha Professional, care includ cardul de debit cu beneficii premium Alpha Mastercard Professional, au fost gândite special pentru nevoile profesionistilor, în funcție de stadiul de dezvoltare al afacerii lor.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, membră a Alpha Bank Group, este o instituție financiară de top, cu o istorie de peste 25 de ani în Romania. Banca oferă o gamă diversă și modernă de servicii și produse, atât pentru segmentul de piață dedicat persoanelor fizice, cât și pentru sectorul IMM și corporate. Alpha Bank Romania a contribuit în mod inovator la dezvoltarea sectorului financiar bancar prin acțiuni îndrăznețe, precum lansarea primului credit ipotecar cu o rată fixă pe 10 ani, la începutul anilor 2000, o inițiativă care a condus la crearea pieței ipotecare locale sau lansarea primei emisiuni de obligațiuni ipotecare din România, în anul 2019.