Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Doina Bîrsan, noul Partener în practica de Audit a PwC România

Doina Bîrsan va fi promovată, începând cu 1 iulie 2021, ca Partener în cadrul practicii de Audit a PwC România și va conduce departamentul de Audit din Republica Moldova, au anunțat reprezentanții rețelei de firme de audit.

Doina Bîrsan și-a început cariera în PwC Moldova în urmă cu peste 15 ani și este specializată în servicii de audit financiar pentru companii mari din industria bunurilor de larg consum, serviciilor de telecomunicații și tehnologie.

În prezent, ea coordonează o echipă de 30 de persoane care derulează proiecte de audit pentru companii locale şi multinaţionale din diverse domenii, prezente pe pieţele din România și Republica Moldova.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Doina este membră a Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie şi a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

O felicit pe Doina pentru parcursul său profesional remarcabil alături de PwC Moldova și România. Promovarea în noul rol reprezintă recunoașterea deplină a rezultatelor sale de până acum. Sunt convins că datorită experienței și cunoștințelor acumulate până acum, va avea în continuare o contribuție importantă la dezvoltarea serviciilor de audit și a echipei acestei practici în Republica Moldova.

Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România și Moldova

PwC România, care marchează în acest an 30 de ani de activitate pe piața locală, numără peste 800 de profesioniști și este coordonată de 21 parteneri, având birouri deschise în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța şi Chișinău. PwC este o rețea de firme prezentă în 155 de țări cu mai mult de 284.000 de profesioniști ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *