Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Ovidiu Zaberca, noul Business Development Director la EY România

EY România își consolidează echipa regională din Transilvania prin numirea lui Ovidiu Zaberca în funcția de Business Development Director. Odată cu extinderea echipei, compania urmărește să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri local.

În noul său rol, Ovidiu Zaberca va fi responsabil cu strategia și inițiativele de dezvoltare a pieței, având ca scop întărirea prezenței regionale a companiei și consolidarea poziției sale de lider în serviciile profesionale dedicate companiilor mijlocii și mari și de consultant de încredere pentru afacerile antreprenoriale. Activitatea sa se va desfășura la nivelul tuturor liniilor de servicii EY, concentrându-se, în principal, pe practica de audit și consultanță fiscală, informează un comunicat al companiei.

Prin birourile noastre regionale, suntem prezenți în Timișoara și Cluj-Napoca încă din 2008, regiunile din jurul acestor orașe rămânând poli principali de atracție pentru investitori, conform studiilor EY. În acest context, dorința noastră este să acoperim aceste zone cu pachetul necesar de servicii care să răspundă atât nevoilor companiilor mature, cât și ale celor aflate la început de drum în construirea unei afaceri de succes.

Alex Milcev, Partener EY România   

Ovidiu Zaberca are o experiență de 16 ani în vânzări de servicii și business development, în ultimii ani ocupând poziții similare în cadrul unor companii de servicii profesionale. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, unde a studiat Științe Politice, Comunicare și Philosophical Counseling.

Companiile din Transilvania sunt foarte dinamice și inovatoare și se poziționează, din multe puncte de vedere, în avangarda mediului de business românesc. Așteptările și nevoile acestora devin, astfel, din ce în ce mai complexe și sofisticate și ne provoacă, în calitate de consultanți, să ne perfecționăm în permanență pentru a răspunde solicitărilor cu promptitudine și flexibilitate, într-o manieră multidisciplinară, integrată. Avem încredere că Ovidiu va avea un rol important în atingerea acestui obiectiv și în dezvoltarea pe mai departe a unor relații solide și de încredere cu clienții noștri.

Nicolas Sabran, Partener EY România

EY este o firmă de servicii profesionale cu 312.250 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 40 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2021. Cu peste 800 de angajați în România și Republica Moldova, compania furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Deține birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.