Search
Duminica 21 Iulie 2024
  • :
  • :

Poziții fruntașe pentru Țuca Zbârcea & Asociații în clasamentele Chambers Europe 2022

Țuca Zbârcea & Asociații rămâne una dintre cele mai bine cotate case de avocatură din România, potrivit clasamentelor directorului britanic Chambers Europe, publicate astăzi. Mai mult, conform unui comunicat propriu, compania este nominalizată și în acest an pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului” din România, pe care l-a câștigat și în 2020.

Țuca Zbârcea & Asociații ocupă poziții de top în majoritatea domeniilor dreptului în ediția 2022 a publicației Chambers Europe, avocații firmei fiind recunoscuți pentru competențele profesionale și succesul înregistrat în asistarea și reprezentarea clienților în proiecte complexe, inclusiv litigii și arbitraje, menționează comunicatul citat.

De altfel, compania este lider de piață (locul 1) în domeniile Corporate/M&A, Dispute Resolution, Competition/Antitrust, Intellectual Property/Telecom, Media & IT (TMT). Expertiza firmei în Tax, Projects & Energy, Employment, Real Estate și Banking & Finance a fost, de asemenea, clasată pe poziții fruntașe.

Publicația Chambers Europe recunoaște și meritele individuale ale avocaților și consultanților fiscali, 14 dintre aceștia fiind cotați drept Leading Individuals în ariile respective de practică.

Și în acest an, editorii Chambers Europe sunt de părere că „Țuca Zbârcea & Asociații are o prezență constantă și îndelungată în vârful ierarhiei pe piața din România”. De altfel, firma a fost inclusă pe lista scurtă pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului” din România, Țuca Zbârcea & Asociații fiind triplu laureată în cadrul Chambers Europe Awards în decursul ultimilor ani.

De aproape 30 de ani, editorul britanic Chambers & Partners realizează clasamente anuale ale firmelor de avocatură din întreaga lume, fiind recunoscut pentru rigurozitatea studiilor de piață efectuate, calitatea și obiectivitatea cu care analizează performanțele mediului juridic internațional. Din România, au fost primite 288 submissions pentru Chambers Europe ediția 2022.