Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Aurelia Luca, vicepreședinte executiv la Skanska pentru România și Ungaria

Aurelia Luca a fost numită Vicepreședinte Executiv al Operațiunilor din Ungaria și România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska din CEE.

Sunt mândră să mă alătur echipei din Ungaria şi sunt convinsă că împreună vom putea valorifica toate oportunităţile şi sinergiile dintre cele două ţări pe care le conduc. Atât în România cât şi în Ungaria avem foarte multe bune practici, inspiraţie şi energie pozitivă, gata de împărtăşit.

Aurelia Luca

Aurelia s-a alăturat echipei Skanska în 2012, în calitate de Leasing Manager, iar în 2018 a fost numită în funcția de Director General la Skanska Property România, alăturându-se Echipei de Management a diviziei de dezvoltare de birouri din CEE. Aurelia s-a alăturat, în 2020, Echipei de Directori Executivi a diviziei de dezvoltare comercială a Skanska din Europa Centrală și de Est. La începutul anului 2021, ea a preluat operațiunile din Ungaria, devenind Vicepreședinte Executiv pentru Operațiunile din Ungaria și România. Din această poziție Aurelia este acum responsabilă pentru activitatea de dezvoltare comercială a Skanska în București și Budapesta.

Echipa din România a dezvoltat până în prezent 7 clădiri de birouri în 3 proiecte, cu un total de 134 000 de metri pătrați. În condițiile de pandemie anul acesta Skanska a finalizat și vândut clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3, primele clădiri pre-certificate WELL din România și primele clădiri cu o pistă de alergat pe acoperiș. În februarie, Skanska a început dezvoltarea celei de a doua clădiri de birouri din cadrul complexului Equilibrium. La finalizare, în primul trimestru din 2023, întregul complex compus din două clădiri va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați și va dispune de un mix unic de spații verzi de relaxare, cu mobilier urban dotat cu prize electrice și acoperire wireless, dar și de numeroase facilități pentru a încuraja mobilitatea urbană și un stil de viață activ.

Skanska dezvoltă clădiri de birouri. În timpul conducerii Aureliei, Campus 6.2 și Equilibrium 1 au fost primele clădiri de birouri din România care au obținut certificarea WELL Health & Safety Rating. Obiectivul Aureliei este acela de a continua dezvoltarea în România și Ungaria de clădiri de birouri care îndeplinesc cele mai înalte standarde și contribuie la atingerea obiectivului strategic Skanska, de a avea “net-zero” emisii de carbon până la sfârșitul anului 2045.

În același timp, Mariusz Krzak, Vicepreședinte Executiv al Operațiunilor din Polonia preia operațiunile din Republica Cehă, fiind acum responsabil pentru piețele din Praga, Varșovia și Wrocław.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *