Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

act Botezatu Estrade Partners asistă Axeleo într-o finanțare de 1,5 mil. euro pentru Bright Spaces

Echipa de tech + digital a act Botezatu Estrade Partners a asistat fondul de investiții de venture capital francez Axeleo Capital (investitor principal), într-o rundă de finanțare seed, prin care start-up-ul Bright Spaces a atras 1,5 milioane de euro.

Ștefan Botezatu și Andrei Hâncu

Pe lângă Axeleo Capital, la rundă au participat încă două fonduri de investiții (Pi Labs din Marea Britanie și Sparking Capital din România), precum și mai mulți investitori privați.

Compania de consultanță juridică act Botezatu Estrade Partners a asistat Axeleo Capital atât cu privire la exercițiul de due dilligence precum și cu privire la elaborarea și negocierea documentelor de investiție, printr-o echipă coordonată de Ștefan Botezatu (Managing Partner) și Andrei Hâncu (Managing Associate).

Astfel, potrivit unui comunicat propriu, compania de avocatură “îsi reafirmă experiența specifică impunându-se ca un jucător puternic în sectorul juridic dedicat start-up-urilor și fondurilor de investiții”.

Consider că am luat o decizie bună în a apela la act Botezatu Estrade Partners. Ei cunosc foarte bine modul de operare al fondurilor de investiții, astfel că au reușit să anticipeze nevoile noastre și să explice fără probleme celorlalți participanți de ce unele aspecte erau importante pentru noi. Acest lucru a făcut ca redactarea și negocierea documentelor tranzacției să fie mai eficiente – iar asta este exact ceea ce investitorii caută la o firmă de avocatură!

Mathias Flattin, Partener al Axeleo Capital

Bright Spaces a fost fondat în 2019 de Bogdan-Adrian Nicoara și Ionut-Andrei Constantin, împreună cu  o echipă de ingineri, devenind rapid unul dintre cele mai de succes start-up-uri proptech din România. Compania dezvoltă un mediu avansat de leasing digital pentru proprietari, agenți și chiriași, incluzând o platformă virtuală 3D pentru tururi online care reproduc vizionările live și oferă posibilitatea de a interacționa cu mai multe propuneri de amenajare.

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță cu 400 de avocați în 10 birouri situate în piețe importante din Europa continentală.