Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Asistat de bpv Grigorescu Ștefănică, Black Sea Fund I a achiziționat 70% din D-Toys

O echipă de avocați ai bpv Grigorescu Ștefănică a consiliat Black Sea Fund I, un fond românesc de investiții de capital privat dedicat accelerării creșterii întreprinderilor mici și mijlocii, în achiziționarea unei participații de 70% în D-Toys, producător român de puzzle-uri și jocuri pentru copii.

Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de Black Sea Fund echipei noastre și suntem mândri că am consiliat acest proiect. D-Toys este o companie foarte solidă într-o poziție privilegiată, din care poate beneficia major de expansiunea fără precedent a sectorului comerțului electronic și de implementarea strategiilor de vânzare pe multiple canale. Vom asista cu interes la dezvoltarea D-Toy în următorii ani.

Cătălin Grigorescu

D-Toys este o companie din domeniul producției și comerțului cu jucării, cu o prezență de peste 20 de ani pe piața din România. În urma tranzacției, noul management al D-Toys își propune să continue dezvoltarea internațională și să se extindă în țări precum Germania, Austria, Elveția. Compania se va concentra pe creșterea vânzărilor online și a capacității sale creative și de producție pentru a satisface nevoile publicului țintă din România și din străinătate. De asemenea, se așteaptă ca numărul de angajați ai companiei să crească cu 40% în următorii ani.

Cătălin Grigorescu, Partener coordonator, a condus echipa firmei de avocatură, din care au făcut parte Cristina de Jonge și Iulia Dragomir, avocați seniori coordonatori, Iuliana Rusu, avocat colaborator, precum și alți avocați colaboratori din practicile de drept societar, fuziuni și achiziții, drept comercial, dreptul proprietății intelectuale, drept imobiliar și drept fiscal ale societății.

Am fost impresionați de calitatea serviciilor oferite de către bpv Grigorescu Ștefănică, precum și de implicarea directă a partenerilor seniori. Aducând la masă o abordare structurată și pragmatică, ne-au ajutat să convertim idei și situații complexe în soluții pragmatice. Astfel, am reușit să încheiem cu succes o tranzacție complexă, într-o perioadă intensă.

Arin Ion, Partener al Black Sea Fund

bpv Grigorescu Ștefănică este o societate de avocați de afaceri care acordă expertiză în sectorul tehnologie și practică în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructura. Compania este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal, care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Praga și Viena.

Recent, echipa condusă de Cătălin Grigorescu a fost consultant juridic în tranzacția de tip MBO care implică Happy Tour.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *