Search
Vineri 26 Noiembrie 2021
  • :
  • :

Alexandra Rădulescu, nou Counsel la Dentons

După ce  și-a întărit echipele din domeniile bancar, al piețelor de capital,  al companiilor și imobiliar, Dentons și-a îndreptat atenția către  extinderea practicii de Soluționare a Litigiilor și Disputelor, angajând-o pe Alexandra Rădulescu în funcția de Counsel.

Sunt foarte bucuroasă să mă  alătur Dentons. Sunt impresionată de strategia sa ambițioasă de creștere și aștept cu nerăbdare să contribui la misiunea sa de a  oferi servicii excepționale clienților în toate practicile, în special în soluționarea litigiilor și a disputelor.

Alexandra Rădulescu, Counsel Dentons România

Alexandra aduce peste  15 ani de experiență în litigii pe domenii precum concurență, taxe și  farma, precum și arbitraj intern și internațional. A pledat în  fața Curții de Arbitraj a Camerei de Comerț a României și  a Curții Internaționale de Arbitraj din Paris  și  Viena, se arată într-un comunicat al companiei de avocatură.

Suntem încântați să o primim pe Alexandra în practica noastră lider de piață Soluționarea Litigiilor și Disputelor. Venirea ei marchează următoarea fază a creșterii noastre în România, deoarece ne concentrăm pe ceea ce vedem ca fiind o cerere cheie a clienților noștri pentru litigatori de calitate și arbitri cu acreditări internaționale.

Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons România

Alexandra Rădulescu deține o  diplomă de master în Drept Privat de la Universitatea din  București, Facultatea de Drept. Este membru al Baroului Bucuresti.

Alexandra este un avocat de litigii foarte apreciat, cu o expertiză națională și internațională  relevantă,  care lucrează cu o mare varietate de clienți și industrii. Sunt încrezător că  prin unirea forțelor noastre vom putea oferi clienților Dentons cele mai bune soluții și rezultate posibile.

Tiberiu Csaki,  Partener la Dentons România

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, conectând talentele la provocările și oportunitățile lumii în mai mult de 75 de țări. În peste două decenii de activitate în România, Echipa juridică Dentons din București a oferit consultanță cu privire la tranzacțiile de bază pentru clienți interni și internaționali din mai multe sectoare. Domeniile cheie de practică includ bancar și financiar, imobiliare, corporative, ocuparea forței de muncă, energie și infrastructură, concurență și litigii.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *