Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

Dentons a oferit consultanță băncilor care au finanțat Telekom Srbija cu 674 mil. euro

Compania de avocatură Dentons a oferit consultanță UniCredit S.p.A., UniCredit Bank Serbia JSC Belgrade, Erste Group Bank AG, Erste Bank a.d. Novi Sad și Raiffeisen Bank International AG, în calitate de aranjori principali, în contractarea unor facilități de credit la termen și revolving în valoare de 673,7 milioane de euro de către Telekom Srbija a.d. Beograd, o companie de telecomunicații de stat și cel mai mare operator de servicii de telefonie fixă și mobilă din Serbia.

Această facilitate de credit, care va fi folosită pentru refinanțare, capital rulant și investiții, a reprezentat o nouă structură de finanțare pentru piața din Serbia, sub forma unei facilități de credit revolving care a combinat atât lichidități locale, cât și internaționale, care pot fi accesate fie împreună, fie separat, în funcție de necesitățile împrumutatului. Sindicalizarea s-a încheiat cu o supra-subscriere solidă, cu alte opt bănci care s-au alăturat tranzacției, ceea ce a permis ca valoarea facilității să fie majorată, informează comunicatul companiei.

Mark Segall, partener (Varșovia) a coordonat echipa internațională Dentons care a participat în tranzacție, fiind asistat de Stefi Ionescu și Lawrence Florescu, asociați seniori în cadrul biroului Dentons din București.

Este o tranzacție fantastică pentru toate părțile implicate, care susține traiectoria pozitivă a activității Telekom Srbija, așa cum o demonstrează apetitul puternic al pieței de împrumuturi. Această tranzacție ilustrează de asemenea capacitatea Dentons de a-și sprijini clienții în structurarea și implementarea unor soluții inovative de finanțare.

Mark Segall

Dentons numără peste 20.000 de profesioniști, activi în mai mult de 200 de birouri din peste 80 de țări.