Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Andrei Georgescu, Partener la compania de avocatură 360Competition

360Competition, primul boutique de avocatură specializat exclusiv în domeniul concurenței și ajutorului de stat din România, se extinde prin cooptarea lui Andrei Georgescu în calitate de Partener.

Decizia de a mă alătura echipei ține de faptul că mă identific pe deplin cu viziunea unică pe piață pe care au construit-o Adrian și Diana până acum. 360Competition este un vârf de lance în evoluția pieței avocaturii în domeniul concurenței, și nu numai. Totodată, experiența noastră cumulată constituie un atu față de alte firme de avocatură – suntem extrem de bine plasați pentru a gestiona proiecte de dimensiuni mari, cu un grad ridicat de complexitate, atât în materie de de consultanță, cât și de litigii.

Andrei Georgescu

În cei 14 ani de activitate, Andrei Georgescu s-a specializat în reprezentarea clienților în fața Consiliului Concurenței și a Comisiei Europene, în litigii privind anularea sau suspendarea deciziilor de sancționare emise de Consiliul Concurenței sau legate de solicitarea de despăgubiri ca rezultat al încălcării regulilor de concurență.

Andrei deține, de asemenea, cunoștințe despre piețele de energie, reprezentând succes clienți importanți în investigații privind aplicarea REMIT, atât de către ANRE, cât și de către Consiliul Concurenței. El are experiență în probleme de proprietate intelectuală, protecția datelor personale, tehnologie și protecția consumatorului.

De-a lungul carierei sale, Andrei a reprezentat clienți din industrii diverse, precum tehnologie, finanțe, construcții sau domeniul farmaceutic. Anterior alăturării 360Competition, Andrei a coordonat departamentul interdisciplinar al unei firme de avocatură locale, fiind implicat în cele mai importante cazuri de proprietate intelectuală, concurență, protecția consumatorului și tehnologie. Este calificat drept DPO de către Maastricht University și este consilier în cadrul Camerei Naționale a Consilierilor de Proprietate Industrială din România.

Ne bucurăm să îl avem pe Andrei alături de noi. Cooptarea sa în proiectul 360Competition confirmă și întărește viziunea noastră inițială, aceea de a fi prima firmă de avocatură ce oferă servicii specializate la cele mai înalte nivele de senioritate și experiență în domeniul concurenței. Experiența lui Andrei în proiecte diverse din mai multe industrii, consolidează echipa 360Competition drept una dintre cele mai experimentate de pe piața din România.

Diana Crângașu, partener 360Competition

Avocații 360Competition au fost implicați, de-a lungul timpului, în investigații și concentrări economice de pe piața românească, în sectoare precum energie, telecomunicații, produse farmaceutice, construcții, mass-media, industrie, automobile și FMCG. Înființată de Diana Crângașu și Adrian Șter, compania colaborează frecvent cu firme de avocatură internaționale în cadrul concentrărilor economice multijurisdicționale ori investigațiilor declanșate de Consiliul Concurenței sau Comisia Europeană.