Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Otilia Bordei, noul director al diviziei Office la Avison Young

Compania de consultanță imobiliară Avison Young o recrutează pe Otilia Bordei, pe postul de director al diviziei Office.

Această schimbare a fost una firească și la momentul oportun, întrucât cunoștințele acumulate lucrând atât în consultanță, cât și la un dezvoltator de mare calibru, pot aduce un real beneficiu clienților. Acum, companiile încep să revină la birou și trebuie să ia decizii importante vis a vis de componenta de real estate din cadrul firmei, așadar există o nevoie accentuată de ghidare din partea unor consultanți cu experiență. De asemenea, rezonez mult cu viziunea și strategia Avison Young, îmi doresc să creștem împreună și să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, care vor ajuta atât clienții să ia cele mai bune decizii cu privire la portofoliul lor de real estate, cât și dezvoltatorii să creeze produsele potrivite cererii actuale.

Otilia Bordei, Head of Office Agency în cadrul Avison Young

În cadrul Avison Young, Otilia Bordei va fi responsabilă de dezvoltarea departamentului, administrarea relației agenției cu dezvoltatorii de birouri și oferirea de consultanță atât pentru chiriașii care își regândesc strategiile de întoarcere la birou sau care doresc o relocare, cât și pentru dezvoltatori, să își ajusteze produsele ținând cont de nevoile actuale ale chiriașilor.

Otilia Bordei se alătură echipei Avison Young România, după cinci ani în cadrul echipei de Leasing & Asset a companiei Skanska România, una dintre cele mai mari companii de dezvoltare de birouri şi de construcţii de pe piață, unde a fost implicată în unele dintre cele mai mari tranzacții de pe piața de birouri din România, iar anterior a lucrat timp de trei ani pentru compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield.

Mă bucur că Otilia se alătură echipei Avison Young România într-un moment oportun, în care companiile analizează atent politicile de revenire la birou, pentru a-și aduce angajații înapoi în siguranță, cu reguli care redefinesc modul în care lucrează și își desfășoară activitatea, așa că au nevoie de ghidare din partea unor consultanți cu experiență. Companiile deja solicită tot mai mult aceste servici și este esențial un parteneriat apropiat dintre proprietari și consultanți care să ofere cele mai bune direcții.

David Canta, Principal Romania & Czech Republic Avison Young

Firma Avison Young activează în România din 2017. Condusă de David Canta, compania și-a construit echipa în țară și oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.

Fondată în 1978 în Toronto, Canada, Avison Young este una dintre companiile de Real Estate administreazămomentul de față peste 37 de milioane de metri pătrați. Compania are o structura colaborativă, fiind deținută și administrată de directorii săi. În cadrul companiei activează peste 5.000 de profesioniști în real estate, ce oferă servicii profesioniste de consultanță imobiliară, în peste 100 de birouri în țări precum Canada, SUA, Germania, Marea Britanie, Polonia sau România.