Search
Marti 19 Septembrie 2023
  • :
  • :

Vodafone România cheamă părinții și copiii la Counter-Strike și alte jocuri

Vodafone România aduce părinți și copiii de aceeași parte a frontului de joc sub conceptul „Dacă ne putem juca împreună, putem crește împreună”. Fanii jocurilor video sunt invitați sâmbătă, 12 iunie, la un eveniment online distractiv și interactiv.

Membrii echipei „Good Gaming League” vor juca cele mai cunoscute jocuri video împreună cu părințîi lor într-un eveniment unic găzduit de Gaming Marathon și conectat de Vodafone. Participanții vor avea ocazia de a descoperi poveștile din spatele succesului jucătorilor și importantă gaming-ului responsabil.

Fanii vor putea urmări stream-uri exclusive de la Jaxi, Antonia, Gannicus, IceManLucky, ZaSami, AmyClaire și Mădălin (echipa Good Gaming League). De exemplu, Jaxi și tatăl sau vor juca împreună Counter-Strike 1.6 și Counter-Strike: Global Offensive. Echipa lor va lupta împotriva comunității lui Jaxi.

În aceeași zi, participanții vor avea oportunitatea să participe la un stream în care Antonia va discuta cu mama ei despre susținerea pe care i-a oferit-o în carieră de gamer & streamer.

În plus, fanii Brawl Stars vor avea ocazia să participe la un turneu unic. Mădălin își așteaptă fanii și urmăritorii să între, alături de un părinte, în competiția „Brawl stars 2v2”.

Vrem să îi încurajăm pe părinți să împărtășească momente plăcute de jocuri video cu fiii și fiicele lor, la fel cum și noi jucăm șah sau rummy cu părinții noștri. Cu siguranță, toți ne amintim acele momente dragi petrecute împreună. Cu ajutorul jocurilor video, părinții pot construi o conexiune și o comunicare mult mai puternice cu cei mici. Și, în același timp, pot află, fără a fi intruzivi, ce anume le atrage atenția copiilor.

Laura Barbu, Director Brand & Marketing Communication, Vodafone România

Gaming Marathon connected by Vodafone va avea loc sâmbătă și va conține transmisiuni live pe tot parcursul zilei pe canalele de streaming ale jucătorilor. Fanii vor avea oportunitatea să participe la runde intensive de CS:Go, Fortnite, Brawl Stars, Minecraft and Call of Duty.

Programul complet și mai multe informații sunt disponibile aici.

Vodafone Group operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 31 martie 2021, grupul avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 123 milioane de dispozitive IoT conectate.