Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

Vodafone: Soluții și oferte comerciale pentru căutătorii de joburi

Vodafone România lansează un pachet de soluții de sprijin adresate persoanelor aflate în căutarea unui job, cuprinzând orientare și ghidare în carieră, cursuri de specializare și recalificare, acces la servicii medicale în sistemul privat, dar și o ofertă comercială.

Totodată, 10 dintre utilizatorii platformei eJobs, selectați prin concurs, vor beneficia de promovarea CV-urilor lor pe rețeaua de socializare Facebook pentru a ajunge mai rapid în atenția angajatorilor.

Pentru persoanele afectate de lipsa unui loc de muncă că urmare a pandemiei, să rămână conectate pe piață muncii, să aibă acces la cursuri de recalificare și reconversie profesională, să își găsească un job, confruntându-se în același timp cu presiunea financiară dată de lipsa locului de muncă sunt cu atât mai critice. Prin platforma jobseekers.connected, Vodafone își propune să îi sprijine pe aceștia în a-și dezvoltă aptitudini profesionale, în a deprinde noi abilități și în a explora oportunități de carieră în domeniul tehnologiei, asigurându-le în același timp suport prin servicii medicale și de comunicațîi de voce și date mobile.

Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România

Potrivit celor mai recente date ale Institutului Național de Statistică (INS), în luna iunie a acestui an, 425.000 de persoane își căutau activ locuri de muncă.

Orientare și ghidare profesională

Platforma Vodafone Future Jobs Finder le da posibilitatea utilizatorilor de toate vârstele, indiferent de nivelul de experiență sau de domeniu, să descopere ce job-uri din tehnologie sau din domeniul digital le sunt potrivite și să își construiască un CV. Persoanele care nu au experiență în domeniul tehnologic, vor fi ajutate de Future Jobs Finder să își identifice aptitudinile și competențele transferabile și să descopere profesii în tehnologie și cursuri adaptate nevoilor lor.

În același timp, cei care nu au experiență necesară pentru a-și face un CV sau pentru a aplică pentru un job pe platformele online, pot apela la un consultant eJobs, printr-un apel la 021.9124 (tarif normal, program: luni-vineri, 09:00-17:00, cu excepția sărbătorilor legale).

Dezvoltare de competențe noi

Vodafone a extins parteneriatul exclusiv cu platforma globală de cursuri online Udemy, anunțat inițial în 2020, furnizând acces celor aflați în căutare de job la peste 650 de cursuri de dezvoltare personală, a carierei, productivitate, abilități profesionale și de tehnologie.

Promovarea CV-urilor în social media

10 dintre utilizatorii platformei eJobs care au un CV completat, aplică la orice job până pe 31 august 2021 și se înscriu în concurs aici, vor beneficia de promovarea CV-urilor pe Facebook, bugetul alocat fiecărui câștigător fiind de 1.000 de euro.

Ofertă la servicii prepay

Vodafone le pune la dispoziția celor aflați în căutarea unui job o ofertă la cartelă prepaid, prin care utilizatorii vor avea toate beneficiile cartelei de 6 euro, la un cost de 4 euro.