Search
Duminica 21 Iulie 2024
  • :
  • :

Țuca Zbârcea & Asociații: Ghid cu reguli de imigrare pentru refugiații ucraineni

Compania de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat, într-un comunicat, că se alătură inițiativei Arzinger Law Office (Ucraina) și Multilaw pentru lansarea proiectului The Ukraine (UA) Citizen Immigration Information.

Proiectul The Ukraine (UA) Citizen Immigration Information a fost lansat recent de către Multilaw, rețea internațională cu peste 11.000 avocați, “sub forma unui amplu îndrumar online pus la dispoziția cetățenilor ucraineni în această perioadă tumultuoasă”, menționează comunicatul citat.

Îndrumarul conține informații legate de regulile și procedurile de imigrare din aproximativ 30 de jurisdicții, cum ar fi reglementările referitoare la vizele și regimul de eliberare a permiselor de ședere, precum și îndrumări cu privire la aspecte mai ample, precum integrarea pe piața forței de muncă, accesarea serviciilor de asistență medicală, a serviciilor în domeniul educației, serviciilor bancare și financiare etc.

Avocații Țuca Zbârcea & Asociații implicați în acest proiect sunt Raluca Chelaru (Managing Associate), Florina Chirilă (Avocat) și Dan Borbely (Partener).

Ghidul, în engleză și ucraineană, aici