Search
Vineri 20 Mai 2022
  • :
  • :

Dina Tsybulskaya va fi CEO la Telekom Romania Mobile Communications

Grupul de companii Telekom Romania a anunțat că Dina Tsybulskaya va ocupa funcția de CEO al Telekom Romania Mobile Communications SA, începând cu data de 1 septembrie 2021, ca urmare a separării Telekom Romania Mobile Communications SA (TKRM) și Telekom Romania Communications SA (TKR).

Vladan Pekovic își va continua mandatul de CEO al Telekom Romania Communications SA, „asigurând o tranziție lină până la finalizarea tranzacției”, se arată într-un comunicat al operatorului telecom.

Dina Tsybulskaya și-a început cariera în industria telecomunicațiilor în 2007, în Grupul Telekom Austria, unde a deținut poziția de Marketing Director până în 2012. A continuat în Turkcell Group, deținând mai multe poziții de top management în anii 2012–2015, precum Commercial Director, apoi Senior Vice President, iar din 2015 în 2018, poziția de Executive Director în cadrul operatorului de servicii de telecomunicații mobile Life din Belarus. Între 2016 și 2019 a condus Software Development Supervision Committee al Lifetech Corp. Dina Tsybulskaya a preluat poziția de CEO al Crnogorski Telekom în 18 februarie 2019. Are experiență vastă în dezvoltarea strategiei, marketing și financiar, iar pregătirea sa include instituții de renume.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți”, menționează documentul citat.

„Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii înglobând tehnologii de ultimă generație. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu”, se mai arată în comunicat.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.