Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

BArD 2022: Conferință cu 30 de speakeri internaționali pe teme de energie și soluționarea disputelor

Ultimele zile de înscriere la cea de-a treia ediție a conferinței Bucharest Arbitration Days (BArD), care va avea loc în perioada 9 – 10 iunie 2022: două zile de dezbateri intense, peste 30 de speakeri de anvergură internațională, nume reprezentative din domeniul energiei și soluționării disputelor, 6 paneluri moderate individual și o temă de interes stringent, disputele din energie.

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comert și Industrie a României și Wolters Kluwer România propun anul acesta un eveniment în format hibrid. După o lungă așteptare, conferința revine în sală, fiind găzuită de Centrul de Afaceri CCIR, Amfiteatrul A.I. Cuza (Octavian Goga 2, București).

Participarea este gratuită, iar locurile rămase disponibile pot fi asigurate aici.

Tema generică a acestei ediții – Timely Perspectives on Energy Disputes and Their Resolution Mechanism – reunește subiecte legate de proiecte energetice și dispute investiționale, cu accent pe proiectele de infrastructură și energie; arbitrajul ca mecanism adecvat de soluționare a litigiilor energetice; abordări regionale ale proiectelor energetice și soluționării disputelor, cu accent pe piața energetică a UE; Tratatul privind Carta Energiei și procesul său de modernizare etc.

Primul eveniment din țară dedicat arbitrajului local și internațional, Bucharest Arbitration Days 2022 se concentrează pe o tematică de actualitate imediată, soluţionarea disputelor din energie pe calea arbitrajului. Discuția se va axa pe aspecte tangibile și cât mai relevante, și anume asupra trecerii de la energia convențională, pe bază de combustibili fosili, la energia regenerabilă, iar participanții sunt invitați să-și folosească „energia” pentru discuții informative, sesiuni animate, socializare și inițiative pentru un viitor mai bun.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.

Participanții vor avea posibilitatea de a asista la Conferința BArD 2022 și online. Conferința va putea fi urmărită prin video live-streaming pe platforma legislativă Sintact.ro, precum și pe pagina web a evenimentului.