Search
Vineri 28 Ianuarie 2022
  • :
  • :

Dentons Global Advisors – nouă firmă de consultanță multidisciplinară, cu Madeleine Albright fondator

Dentons a anunțat lansarea Dentons Global Advisors, o firmă de consultanță multidisciplinară, care va oferi consiliere strategică integrată și asistență pentru clienții din sfera comercială, reputațională, financiară, de reglementare și guvernanță. Noua companie de avocatură include membrul fondator Albright Stonebridge Group, condus de o echipă formată din 11 directori și prezidat de Madeleine K. Albright, cel de-al 64-lea secretar de stat al Statelor Unite. Se alătură o echipă de lideri experimentați din industrie, precum Ed Reilly, care va ocupa funcția de director executiv (CEO).

În ultimii douăzeci de ani, am construit capabilități de consultanță strategică de neegalat și ne-am dezvoltat reputația de a rezolva probleme dintre cele mai dificile, având în același timp un impact pozitiv în întreaga lume. Suntem încântați că am găsit parteneri care împărtășesc viziunea noastră și vin în completarea competențelor noastre. Acest nou parteneriat va oferi și mai multe oportunități echipei noastre, furnizând în același timp beneficii imense clienților noștri care au nevoie de consultanță globală extinsă.

Madeleine Albright, președintele Albright Stonebridge Group

Dentons Global Advisors este specializată într-o gamă largă de servicii, precum diplomația comercială; consultanță privind piețele de capital; consultanță în tranzacții; gestionarea situațiilor de criză, identificarea și gestionarea disputelor și problemelor; poziționare corporativă; precum și consultanță privind riscurile de afaceri și cele de natură geopolitică. Firma intenționează să își extindă portofoliul cu servicii suplimentare de consultanță care să ajute clienții să fructifice oportunitățile, să gestioneze schimbările, să evalueze și să diminueze riscul, să depășească provocările guvernamentale și, în cele din urmă, să sporească valoarea corporativă.

Cu 20.000 de oameni în 204 de locații din 81 de țări, am observat cum clienții noștri intră într-o nouă decadă, marcată de o nouă dinamică, în trebuie să înfrunte probleme mai mari și mai ample ca niciodată, pentru rezolvarea cărora au nevoie de servicii de consultanță coordonate.

Joe Andrew, președinte global Dentons

Noua firmă va opera independent de Dentons și va colabora cu firme de consultanță, firme de avocatură, firme de contabilitate și furnizori de servicii profesionale de orice natură.

”Companiile globale de top au nevoie de soluții holistice, integrate și multidimensionale, care să reflecte situațiile cu care se confruntă”, a declarat Elliott Portnoy, CEO global Dentons. ”Suntem încrezători că echipele executive și membrii consiliilor de administrație vor vedea instantaneu beneficiile unice ale parteneriatului cu o firmă de consultanță care operează îndeaproape cu cea mai mare firmă de avocatură din lume, în special atunci când firma de consultanță supervizează cele mai delicate și confidențiale probleme ale acestora, cum ar fi tranzacțiile, crizele, anchetele sau litigiile”, a mai spus Portnoy.

Echipa are în componență experți în centre financiare și de reglementare din întreaga lume, și acoperire globală a rețelei Dentons prezentă în 204 de locații din 81 de țări.

Dentons Global Advisors s-a născut în urma discuțiilor cu Joe Andrew și Elliott Portnoy. Am observat cum provocările legale și problemele politice cu care se confruntă organizațiile se suprapuneau în mod regulat, generând o nevoie reală pentru soluții juridice și de consultanță integrate.

Ed Reilly, CEO Dentons Global Advisors

În echipa de conducere a Dentons Global Advisors, lui Reilly i se vor alătura lideri experimentați ai firmei globale de consultanță, care au consiliat unele dintre cele mai de succes companii din lume. Din acest grup fac parte Deborah Scott, director Dentons Global Advisors EMEA, și Adam Cubbage, director Dentons Global Advisors New York. Cei doi vor elabora oferta Dentons Global Advisors de gestionare a crizelor și disputelor, administrarea problemelor și consultanță cu privire la piețele de capital și poziționare corporativă.

Dentons Global Advisors caută în mod activ să își unească forțele cu firme de consultanță care împărtășesc aceleași valori și recrutează permanent oameni excepționali care sunt stimulați de sarcini complexe primite de la clienți din întreaga lume. Profesioniștii noștri se vor bucura de un mediu de lucru bazat pe colaborare, diversitate și flexibilitate, de o cultură antreprenorială și birocrație redusă la minimum

Deborah Scott, director Dentons Global Advisors EMEA

Dentons va fi acționar minoritar și furnizor de servicii de asistență juridică pentru Dentons Global Advisors. Cu 20.000 de profesioniști, dintre care 12.000 de avocați, și peste 200 de locații, în peste 80 de țări, Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume ce pune în legătură talentele de top cu provocările și oportunitățile globale
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *