Search
Joi 16 Septembrie 2021
  • :
  • :

Oracle a achiziționat GloriaFood. Radu și Asociații SPRL a asistat vânzătorul

Radu și Asociații SPRL a oferit asistență juridică vânzătorilor cu privire la aspectele de drept românesc într-o tranzacție în care cumpărătorul a fost o companie din SUA. GloriaFood, societate ce oferă soluții software inovatoare dedicate industriei globale HORECA, a fost achiziționată de Oracle.

Echipa multidisciplinară a Radu și Asociații SPRL și-a desfășurat activitatea sub supervizarea lui Radu Diaconu, Managing Partner, și a fost coordonată de Ștefan Mantea, Senior Managing Associate. Din echipă au mai făcut parte Nicoleta Gheorghe (Regulatory), Claudia Grosu (IP & Commercial) și Adina Nițescu (Corporate).

Le mulțumim clienților noștri – Oliver Auerbach, Mihai Anghel și Cosmin Ancuța – pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție de anvergură. Le mulțumim totodată pentru colaborare celorlalți consultanți ai vânzătorilor – Phillip Courten și Dinesh Moorjani (Telegraph Hill Advisors), Ted Cominos, Cristina Audran-Proca și Evan W. Johnson (Eversheeds Sutherland).

Ștefan Mantea

Mihai Anghel, Asociat în cadrul GloriaFood, a declarat: „Mulțumesc echipei Radu și Asociații SPRL pentru asistența juridică oferită pe întreg parcursul procesului de vânzare. Apreciez aportul pe care Ștefan Mantea l-a avut la finalizarea cu succes a tranzacției”.

Radu și Asociații SPRL este o societate de avocați ce oferă servicii juridice care includ atât servicii de consultanță juridică cât și asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, având o practică importantă de controverse și dispute fiscale.

Radu și Asociații SPRL este membră a societăților din grupul Ernst & Young Global Ltd și face parte din rețeaua globală EY Law, aflată în plină expansiune, în cadrul căreia lucrează peste 2400 de avocați în mai mult de 90 de jurisdicții.

Chambers Global 2019 a recunoscut practica societății de Corporate/M&A în timp ce Chambers Europe 2019, 2020 și 2021 au plasat practica de Controverse și Dispute Fiscale pe banda 1. Totodată, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2019, 2020 și 2021 au premiat practica noastră de Drept Comercial, Drept Societar și M&A, edițiile 2020 și 2021 plasând practica de Controverse și Dispute Fiscale pe poziția 1.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *