Search
Vineri 21 Ianuarie 2022
  • :
  • :

Creditele bancare intermediate, în creștere cu 80%. Brokerii câștigă până la 15.000 de euro pe lună

Românii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite. În primele 7 luni din 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către compania de profil AVBS Credit sunt cu aproape 80% mai mari faţă de aceeași perioadă a anului 2020 și cu 70% mai mari decât au fost în perioada similară a anului 2019. Față de aceeași perioadă a anului trecut, se înregistrează o creștere de 115% în ceea ce privește volumul de credite ipotecare și o creștere de 55% în ceea ce privește volumul de credite de nevoi personale, informează un comunicat al companiei.

Astfel, în primele 7 luni ale anului, aproximativ 1.000 de români au beneficiat de credite bancare intermediate prin brokerii de credite francizaţi, iar printre cele mai solicitate credite se numără: 73% Credite Ipotecare, 12% Credite Noua Casă, 13% Credit Nevoi Personale și 2% alte tipuri de credite din portofoliul AVBS Credit. Românii care apelează la brokerii de credite fac  achiziţii importante, așa cum sunt locuințele și autoturismele. În 2021, valoarea celui mai mare credit ipotecar intermediat de compania AVBS Credit a fost de aproximativ 260.000 euro.

Companie cu profil antreprenorial românesc, AVBS Credit a terminat primele 7 luni ale anului cu un volum al creditelor bancare intermediate în valoare de 36 milioane de euro, înregistrând o creştere de aproape 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat și implicat total în activitatea sa, poate să câștige chiar și peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an.

Comunicatul AVBS Credit

Compania are o experiență de peste 14 ani pe piața de intermedieri credite bancare, cu un volum total de credite intermediate de peste 350 milioane de euro.

Piaţa de brokeraj bancar este în plină dezvoltare, iar interesul românilor de a accesa credite bancare cu ajutorul brokerilor de credite este în creştere de la an la an, deoarece aceștia au conștientizat că prin brokerii de credite obțin soluții de finanțare potrivite și adaptate nevoilor lor. Astăzi, brokerajul bancar este un domeniu de activitate cu o foarte bună reputație, dovedindu-și eficiența și productivitatea pe termen lung. Astfel, specialiștii din domeniul financiar-bancar devin brokeri de credite și membri valoroși ai pieței de brokeraj bancar, dezvoltându-și cariera și bucurându-se de toate beneficiile acestei profesii.

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Pe final de an, compania va accelera dezvoltarea în regim de franciză şi vizează să încheie anul cu un număr total de 100 de francize, în cele mai importante oraşe din ţară. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat în bancă, la cel de antreprenor în sistem de franciză în domeniul brokerajului bancar. AVBS Credit estimează o valoare de peste 60 de milioane de euro credite bancare intermediate până la finalul anului 2021, pentru un număr total de cel puțin 1.500 de clienți. Societatea lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *