Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

5G. Ce cuprind noile terminale Galaxy, disponibile pentru clienții Vodafone

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean Samsung. Noile modele sunt disponibile pentru clienții Vodafone România la precomandă până pe data de 26 august, ora 23.59.

Galaxy Z Fold3 5G

„Cea de-a treia generație care definește această categorie de produse cuprinde o serie de îmbunătățiri esențiale ce le fac mai durabile, oferind experiențe unice de utilizare si aplicații optimizate. De la design-ul emblematic, până la experiențele captivante și imersive de divertisment, Z Flip3 și Z Fold3 le oferă utilizatorilor noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming”, se arată într-un comunicat al operatorului telecom.

Potrivit documentului citat, noile dispozitive sunt dotate cu ecrane de ultimă generație. Spre exemplu, Galaxy Z Fold3 dispune de un display Infinity Flex de 7,6 inci. Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Z Fold3 este de 7,6″ sub forma unui dreptunghi complet și de 7,4″ atunci când se iau în calcul colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite. Ecranul principal al lui Z Flip3 a fost reproiectat și este acum de patru ori mai mare comparativ cu Galaxy Z Flip și facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie de a-l deschide.

Întalnită pentru prima dată la smartphone-uri pliabile, Z Fold3 și Z Flip3 sunt rezistente la apă fiind certificate IPX8. Acest sistem se bazează pe condițiile de testare pentru o scufundare de până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină. Nu este rezistent la praf. De asemenea, ambele modele lansate sunt echipate cu noua carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată în construcția unui smartphone – împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru protecție împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale.

Cu seria Galaxy Z, utilizatorii vor avea acces la mai multe aplicații care se potrivesc perfect cu ecranul pliabil. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top precum Google, Microsoft și multe altele, astfel încât utilizatorii să se poată bucura mai mult de aplicațiile lor preferate adaptate nevoilor lor unice.

Galaxy Z Flip3 5G

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă în magazinele operatorului din toată țara, în magazinele partenerilor și pe site-ul companiei. Pachetul format din abonamentul Red Infinity 22 și smartphone disponibil la precomandă este la un preț promoțional similar smartphone-ului achiziționat fără servicii mobile. Samsung Galaxy Z Flip3 5G în versiunea de 128GB poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Red Infinity 22 la prețul promoțional de 20 euro pe lună, o rată a telefonului de 20 euro și avans de 69 euro. Samsung Galaxy Z Fold3 5G de 256GB poate fi achiziționat cu abonamentul Red Infinity 22 la prețul promotional de 20 euro pe lună, cu o rată a smartphone-ului de 45 de euro și avans 89 euro.

Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă pentru Galaxy Z Fold3 primesc cadou un kit de accesorii format din Cover SPen și încărcător 25W.