Search
Miercuri 22 Mai 2024
  • :
  • :

Șerban Patriciu, coordonator al departamentului de real estate la Noerr

Șerban Patriciu, avocat cu peste 20 ani de experiență în avocatura de business, s-a alăturat echipei Noerr, în calitate de coordonator al departamentului de real estate.

Sunt onorat să mă alătur unei societăți de avocatură internaționale de talia Noerr, cu misiunea de a consolida poziția firmei noastre ca punct de referință pe piața de real estate din România.

Șerban Patriciu

„Șerban Patriciu este un profesionist desăvârșit cu o vastă experiență în real estate, oferind consultanță tuturor jucătorilor implicați în proiecte imobiliare, de la dezvoltatori și contractori la bănci și instituții publice, în probleme legate de finanțări, achiziții, vânzări, leasing, dar și în domeniul urbanismului și construcțiilor”, se arată într-un comunicat al companiei de avocatură.

„De-a lungul anilor petrecuți în poziții cheie în cadrul unor societăți de avocatura de renume, Șerban și-a consolidat expertiza în toate segmentele de real estate, de la office la rezidențial, de la retail la hoteluri, de la terenuri agricole la păduri, de la spitale la logistică, de la proiecte de infrastructură la monumente istorice”, menționează comunicatul citat.

Patriciu este specializat în drept corporativ și comercial, oferind asistență în proiecte complexe de fuziuni și achiziții, de guvernanță corporativă, de reorganizare și lichidare a companiilor, fiind implicat și în proiecte majore de privatizare în diverse industrii.

Cooptarea lui Șerban în echipa noastră ne bucură nespus și suntem siguri că va juca un rol important în dezvoltarea departamentului nostru de real estate.

Jörg Menzer, partener și coordonator al biroului Noerr în București

Cu birouri în unsprezece țări și o rețea mondială de „best friends”, Noerr reunește peste 500 de consultanți, care oferă clienților soluții în domeniile financiar, fiscal și de management.