Search
Miercuri 12 Iunie 2024
  • :
  • :

CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații: Finanțare de 500.000 de dolari pentru gestionarea deșeurilor

Firma de avocatură CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații a consiliat Sparking Capital, investitorul principal care a coordonat finanțarea de 500.000 de dolari acordată start-up-ului românesc EcoTree, platformă digitală de gestionare a deșeurilor companiilor.

Investiția totală atinge 750.000 de dolari, printre investitori fiind și platforma de crowdfunding SeedBlink, implicată în proiect de la prima rundă de finanțare.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener și coordonatorul proiectului) și Elena Sopotean (asociat senior).

Am lucrat în multe proiecte cu avocații specializați ai CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații și de fiecare dată am găsit în ei partenerii perfecți care ne-au oferit un sprijin valoros, rapid și foarte flexibil. Acest lucru ne-a permis să investim eficient în numeroase business-uri de tehnologie, a căror dezvoltare și scalare nu au întârziat să apară, în domenii precum fin-tech, marketing-tech, property-tech, economie circulară etc.

Vlad Panait, Managing Partner al Sparking Capital

Beneficiile pe care EcoTree le oferă industriei de reciclare a deşeurilor includ: digitalizarea proceselor şi a documentaţiei juridice, prin module de business intelligence pentru analiza datelor și raportare, module de licitaţii speciale şi nu numai, asigurând transparenţă şi trasabilitate.

Suntem onorați că am făcut din nou echipă cu Sparking Capital pentru a oferi un nou sprijin EcoTree, start-up-ul  care va contribui semnificativ la creşterea gradului de reciclare a deşeurilor și va avea astfel un impact important asupra calității mediului înconjurător. Ne bucură de asemenea faptul că vom asista, cel mai probabil, și la internaționalizarea acestui business, cu efecte favorabile asupra reciclării atât în România, cât și în regiune.

Sergiu Gîdei

Sparking Capital este un fond de investiții din România, ce se concentrează pe investiții de tip pre-seed și seed. Fondul oferă unor afaceri inovatoare din tehnologie, care au potențialul de a deveni lideri în domeniile lor sau de a se extinde la nivel internațional.

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie.