Search
Joi 13 Iunie 2024
  • :
  • :

Investiție de 1,8 milioane de euro pentru comunicare și management în școli și grădinițe

Firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a anunțat că a asistat Kinderpedia, start-up-ul românesc ce oferă o soluție de comunicare și management pentru școli și grădinițe, în proiectul prin care a atras o investiție de 1,8 milioane de euro. Din runda de finanțare condusă de Early Game Ventures (EGV) au mai făcut parte fondurile RocaX, Growceanu, dar și mai mulți business angels.

Echipa CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a fost formată din Sergiu Gîdei (partener si coordonatorul proiectului) și Elena Șopotean (asociat senior).

Suntem mândri să fim alături de unul dintre cele mai inovative business-uri din domeniul educației. Este un proiect de suflet, mai ales că apreciem rolul major pe care Kinderpedia îl are de atâția ani asupra digitalizării școlilor și grădinițelor și îmbunătățirii comunicării dintre elevi, profesori și comunitățile de părinți.

Sergiu Gîdei

Fondată de antreprenorii români Daniel Rogoz, Evelina Necula și Valentin Ilea, Kinderpedia este o platformă edtech ce oferă infrastructură digitală necesară instituțiilor de învățământ. Aplicația este prezentă deja în 14 țări de pe trei continente.

CEE Attorneys /Boanță, Gîdei și Asociații ne-au adus un sprijin valoros, prin înțelegerea profundă și nuanțată a  ecosistemului antreprenorial din regiune, a dinamicii unei tranzacții, dar și prin expertiza în consilierea start-up-urilor de tehnologie, rezultată în urma implicării reale în numeroase proiecte foarte specializate.

Daniel Rogoz, CEO și Co-fondator Kinderpedia

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.