Search
Vineri 20 Mai 2022
  • :
  • :

Skanska, asistată de PeliPartners într-o operațiune imobiliară de 97 mil. euro

PeliPartners a asistat Skanska în procesul de vânzare a clădirilor 6.2 și 6.3 din Campusul 6 București către S IMMO AG, cea mai mare tranzacție a dezvoltatorului suedez pe piața locală, în valoare de 97 milioane de euro.

Vânzarea celor două clădiri Clasa A de 11 etaje, cu o suprafață totală de 38.000 mp, a fost realizată în decembrie 2020, însă tranzacția a fost finalizată odată cu transferul de proprietate asupra activelor către compania austriacă S IMMO AG în iunie 2021.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners, și a inclus pe Mădălina Fildan Răileanu, Senior Associate și Antonia Nica, Associate.

A fost un privilegiu să asistăm Skanska în această călătorie: dezvoltarea șiînchirierea către chiriașii de top și în cele din urmă vânzarea unui proiect de referință în București. Această tranzacție arată, de asemenea, că afacerile cu active de înaltă calitate sunt oportunități valoroase pentru piața de investiții din România în 2021

Oana Bădărău, Partner and Head of Real Estate la PeliPartners

Avocații PeliPartners au fost implicați în mari tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.

Skanska este reprezentată în România prin două divizii de business, care oferă servicii de construcţii şi dezvoltare comercială. Compania dezvoltă clădiri de birouri bazându-ne pe nevoile societăţii și contribuind totodată la îmbunătăţirea calității vieţii. Înființată în 2011, Skanska Property Romania are peste 100 de angajați și face parte din Skanska Commercial Development Europe, care iniţiază şi dezvoltă proiecte imobiliare de birouri şi logistice în regiunea Europei Centrale și de Est (România,Polonia, Republica Cehă, Ungaria). Skanska Grup a fost înființat în 1887 și are ca piețe geografice: regiunea nordică, Europa și America de Nord. Cu 38.000 de angajați, derulează operațiuni în construcții, dezvoltarea proprietăților comerciale și proiecte rezidențiale