Search
Vineri 14 Iunie 2024
  • :
  • :

„Cât vezi, atât plăteşti”. Noi abonamente ’Nelimitat’ de la Telekom Romania Mobile

Telekom Romania Mobile lansează noi abonamente ’Nelimitat’ în cadrul campaniei „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”. Clienții beneficiază de planuri tarifare menținând minutele, mesajele şi internetul nelimitate pe teritoriul României. Noua ofertă este comunicată sub umbrela „Cât vezi, atât plăteşti”.

Ca şi până acum, noile abonamente, împreună cu Bonusul Net Nelimitat, au conectivitate nelimitată voce și internet pe teritoriul României și sunt destinate atât clienților existenți la prelungirea contractului, cât și clienților noi. În plus, toate abonamentele nou lansate, care au perioadă minimă contractuală, au acces la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE) chiar de la activare, conform reglementărilor Roam Like at Home, aplicabile tuturor clienţilor din SEE. Astfel, clienții se vor bucura şi în roaming de minutele şi SMS-urile nelimitate incluse în abonament, precum şi de un număr de GB de internet în roaming SEE (între 4,7GB şi 12GB), în funcție de planul tarifar ales.

Operatorul își păstrează totodată abordarea lansată anul trecut: aceleași abonamente şi pentru clienții rezidențiali (B2C) şi pentru cei de business (B2B). Acestă abordare are în vedere în principal clienţii small business (SOHO), a căror nevoie este asemănătoare cu cea a unui client rezidenţial şi pentru care compania doreşte să ofere o experiență similară în magazine. În același timp, toți clienții business care doresc o experiență personalizată, vor beneficia de tot sprijinul consultanților Telekom Mobile dedicați.

Suntem în permanenţă conectaţi la nevoile şi aşteptările clienţilor noştri, pentru a afla ce își doresc, pentru a le oferi o experiență mai bună, corectă și simplificată. Noul portofoliu pe care îl lansăm azi urmează promisiunea brandului nostru, de a oferi Mobil așa cum vrei – simplu și corect. Ne bucurăm să vedem că 8 din 10 clienți care interacționează cu Telekom Mobile recomandă serviciile noastre. Și nu ne vom opri aici.

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications SA

În plus, la doar câteva săptămâni de când Telekom Romania Mobile a devenit reţeaua 100% nelimitată pentru utilizatorii de cartele preplătite cu beneficii active, compania anunţă o nouă surpriză prin care răsplăteşte de această dată clienţii de abonamente: toţi abonaţii Telekom Mobile primesc automat beneficii naţionale nelimitate între 18 aprilie 2022 – 31 mai 2022.

De asemenea, Telekom Mobile a creat pachete speciale cu noile abonamente și telefoane incluse, oferind acces la telefon cu beneficii naționale nelimitate. Astfel, la portarea de la abonament sau la reînnoirea contractului, tariful de 14 euro/lună include un smartphone la alegere între Samsung Galaxy A13 sau Xiaomi Redmi Note 11.

Indiferent de abonamentul ales din noua ofertă (începând de la abonamentul Nelimitat 7), clienții vor beneficia de avantaje la achiziția de smartphones, putând alege dintr-o gamă variată, la prețuri speciale sau cu rate foarte convenabile, fără avans şi dobândă. De exemplu, la abonamentul de 14 Euro/lună, clienții pot alege între Samsung Galaxy A22 5G sau Huawei Nova 9SE, optând pentru plata unei rate de 2 euro/lună, respectiv 4 euro/lună, direct pe factura Telekom.

Odată cu lansarea noului portofoliu, Telekom Romania Mobile va începe și implementarea în comunicare a noii sigle a companiei în forma 1-T-1 (digit-T-digit).