Search
Vineri 14 Iunie 2024
  • :
  • :

Telekom Romania Mobile: Rețea 100% nelimitată pentru utilizatorii de cartele prepaid

În perioada 14 februarie – 31 martie, rețeaua Telekom Mobile „devine 100% nelimitată pentru toți clienții prepaid, cât timp au activă orice opțiune cu beneficii, fie că sunt deja utilizatori ai serviciilor preplătite, fie că aleg acum cartela Telekom”, după cum informează un comunicat al operatorului telecom.

Astfel, clienții „vor primi automat bonus beneficii nelimitate – internet, minute și SMS-uri naționale – fără nicio obligație și fără niciun cost suplimentar, ca să își poată exprima nelimitat emoțiile și sentimentele”, menționează comunicatul citat.

Oferta face parte din campania „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, demarată în luna noiembrie 2021.

În această perioadă în care sărbătorim dragostea, ne bucurăm să anunțăm o nouă surpriză, de această dată pentru clienții de cartele preplătite, care vor primi automat beneficii nelimitate, până pe 31 martie, pentru a-și putea împărtăși iubirea fără limite. Continuăm astfel eforturile de a îmbunătăți experiența clienților noștri și de a le oferi soluții de comunicare simple, fără griji, și fără costuri suplimentare.

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

Pentru a reîncărca o cartelă și pentru a activa oricare dintre opțiunile cu beneficii, utilizatorii de servicii preplătite Telekom Mobile au la dispoziție mai multe modalități: prin reîncărcarea de pe un abonament, online pe mobile.telekom.ro (prin autentificarea în contul MyAccount, secțiunea Reîncărcare, cu card bancar sau cod de reîncărcare), cu ajutorul unei cartele valorice (din orice magazin Telekom Romania Mobile sau reprezentant autorizat), prin reîncărcare electronică sau direct în orice magazin Telekom Mobile.

Parte a Deutsche Telekom Group, Telekom Romania Mobile Communications furnizează, începând cu data de 1 octombrie 2021, servicii de telecomunicații mobile, după ce operațiunile fixe (internet fix, telefonie și TV) au fost separate într-o altă companie.