Search
Miercuri 10 August 2022
  • :
  • :

Telekom Romania: Curs gratuit de competențe digitale introductive

Tinerii care doresc o carieră în mediul digital sunt chemați la cursul de competențe digitale introductive și îmbunătățire a abilităților în domeniu „Cum să păşeşti cu dreptul într-o carieră digitală?”.

Cursul, organizat de Fundaţia Telekom Romania și Telekom Romania, se va desfăşura online, în perioada 28 iunie – 8 iulie 2021. Acesta este gratuit și se adresează tinerilor care urmăresc să înveţe secretele meseriei direct de la profesionişti cu experienţă ce lucrează zi de zi, cu pasiune, pentru construirea viitorului digital.

Pentru a se înscrie, cursanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, studii superioare în curs sau absolvite și o scrisoare de motivaţie relevantă, prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs.

Înscrierile se vor face online, în perioada 14 – 23 iunie, aici.

Cursul va fi susținut de experți din cadrul companiei Telekom Romania: Roxana Ceialâcu – Lead Agile Coach, Digital Romania, Lavinia Nica – UX Writer & Product Owner, Cătălina Gheorghe & Aurel Geambaşu, ambii Digital Marketing Specialists, Digital Care Tribe, Setin Măgănean – UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe și Cătălin Iordache – Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.

Digitalizarea reprezintă provocarea întregii lumi, iar competenţele digitale au devenit o valoare considerabilă, nelipsită din portofoliul fiecărui angajat. Acest curs reprezintă o oportunitate pentru cei care vor să aibă o carieră în domeniu şi pot acumula know-how direct de la experţi din mediul corporate. Le oferim un curs intensiv şi interactiv de 30 de ore, structurat pe şapte module, desfăşurat chiar în cadrul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania. Cursanții vor aprofunda: tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal și profesional, branding personal, digital tools Google & Facebook, introducere în experiența utilizatorului – UX și vor învăța cum să devină esențiali în echipa din care fac parte.

Ionela Păunică, Director Executiv al Fundației Telekom Romania

Fundația Telekom Romania este o organiație non-profit care susține mai multe categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați, și care răspunde solicitărilor umanitare provocate de calamități naturale. Fundația este implicată în identificarea oportunităților, dar și în rezolvarea situațiilor sociale dificile care apar în interiorul comunității.